Bavs 12 Tem 2021 #3,922 Bu rakamla cevap verilebilecek bir soru mu? Ne yaptıgına bağlı 1’de olabilir 3’te 5’te. En sevdiğin oyuncu ?
Bu rakamla cevap verilebilecek bir soru mu? Ne yaptıgına bağlı 1’de olabilir 3’te 5’te. En sevdiğin oyuncu ?
Crocus 13 Tem 2021 #3,925 Killua Zoldyck dedi ki: Dark My Hero Academia mı Toilet-bound Hanako-kun mu? Genişletmek için tıkla ... İkisinide izlemedim. Sanırım birine başlasam my hero olurdu. Dünyaya tekrar gelsen hayatında neyi değiştirmek isterdin.
Killua Zoldyck dedi ki: Dark My Hero Academia mı Toilet-bound Hanako-kun mu? Genişletmek için tıkla ... İkisinide izlemedim. Sanırım birine başlasam my hero olurdu. Dünyaya tekrar gelsen hayatında neyi değiştirmek isterdin.
Mithyxila 13 Tem 2021 #3,926 Dünyaya tekrar geldiğim vakit hayatımda bir şeyi değiştirmeden kendimi öldürmek isterdim. Seni sevindirecek bir şey söyle?
Dünyaya tekrar geldiğim vakit hayatımda bir şeyi değiştirmeden kendimi öldürmek isterdim. Seni sevindirecek bir şey söyle?
Mithyxila 13 Tem 2021 #3,928 Sebebim yok kendimce ama söylemek istersem, Sevdiğin insanlar Kendin Belirsiz Gelecek İyi insanları üzen insanların sonu ne olmalı sence?
Sebebim yok kendimce ama söylemek istersem, Sevdiğin insanlar Kendin Belirsiz Gelecek İyi insanları üzen insanların sonu ne olmalı sence?
Mcgill 13 Tem 2021 #3,929 Üzmeye bağlı olarak hiçbir şey olmasın normal yaşasınlar. Onlar olmasa böyle olmazdım. Ölümden korkar mısın?
Üzmeye bağlı olarak hiçbir şey olmasın normal yaşasınlar. Onlar olmasa böyle olmazdım. Ölümden korkar mısın?