Mihawk 11 Tem 2021 #3,882 Vinland Saga gibi bir manga yazmak isterdim. Ömrünü savaşlarda geçiren birisinin savaşmamaya yemin etmesi hoş bir konu. İtalya - İngiltere maçı kaç kaç biter?
Vinland Saga gibi bir manga yazmak isterdim. Ömrünü savaşlarda geçiren birisinin savaşmamaya yemin etmesi hoş bir konu. İtalya - İngiltere maçı kaç kaç biter?
Tiksav Lee 11 Tem 2021 #3,884 2 - 1 tüm herkese yaylım iddiaya basın tüm varlığınızı Cs go mu ? Valorant mı ?
Amaterasu 11 Tem 2021 #3,885 2-2 uzatmalarda italya alır. @Tiksav Lee hicbiri Zaman dursa ve hareket edebilen tek canlı sen olsan ne veya neler yapardın?
2-2 uzatmalarda italya alır. @Tiksav Lee hicbiri Zaman dursa ve hareket edebilen tek canlı sen olsan ne veya neler yapardın?
Bavs 11 Tem 2021 #3,886 Çok zor soru bilemedim ama kötü şeyler yapmayacağımın garantisini veremem korsanfandan üç kişi banlama hakkın olsa kimleri banlardın? Sadece tek bir konudan da olabilir.
Çok zor soru bilemedim ama kötü şeyler yapmayacağımın garantisini veremem korsanfandan üç kişi banlama hakkın olsa kimleri banlardın? Sadece tek bir konudan da olabilir.
Miyata Ichiro 11 Tem 2021 #3,887 Forumun güvenliği için Sensey,Cup Cake ve Aiden'ı banlardım. Youtube mu Twitch mi ?