Mithyxila 5 Eyl 2020 #2,022 Jojo takip etmiyorum sorry :S Geçmişle alakalı sordum gelecekle de sorayım. Geleceğini şekillendirme imkanın olsaydı tam olarak nasıl bir gelecek isterdin?
Jojo takip etmiyorum sorry :S Geçmişle alakalı sordum gelecekle de sorayım. Geleceğini şekillendirme imkanın olsaydı tam olarak nasıl bir gelecek isterdin?
UranyumX 5 Eyl 2020 #2,023 Şöyle sakin bir şeyler iyi olurdu. Kendi arabanla ve yanında sevdiklerinle tatile çıkıyorsun diyelim. Keyifli olan yolculuk mudur, gittiğin yer mi?
Şöyle sakin bir şeyler iyi olurdu. Kendi arabanla ve yanında sevdiklerinle tatile çıkıyorsun diyelim. Keyifli olan yolculuk mudur, gittiğin yer mi?
Mithyxila 5 Eyl 2020 #2,024 Gittiğin yer sevdiklerinle beraber gitmenle anlam kazanır. Soru bulamadım. Kendine sormakta çekindiğin bir soruyu sorup cevaplar mısın?
Gittiğin yer sevdiklerinle beraber gitmenle anlam kazanır. Soru bulamadım. Kendine sormakta çekindiğin bir soruyu sorup cevaplar mısın?
Kenshiro 5 Eyl 2020 #2,025 Animeler deki mavi saçlı kızlar güzel mi? Evet. Mikasa mı kazanır? Yoksa Levi mi?
Mithyxila 5 Eyl 2020 #2,027 Anime-manga forumu/Google 1. seçenek. Hayat sadece bir döngüden ibaret dersem bana katılır mısın?
Mithyxila 5 Eyl 2020 #2,029 Spor yaptığı için. God özene bözene yaratmış. Attack On Titan'in sonu için ne dusunuyorsun? Ve nasil olabilir?(Spoiler icine alinmasi tavsiye edilir)
Spor yaptığı için. God özene bözene yaratmış. Attack On Titan'in sonu için ne dusunuyorsun? Ve nasil olabilir?(Spoiler icine alinmasi tavsiye edilir)
Kenshiro 5 Eyl 2020 #2,030 dX dedi ki: Spor yaptığı için. God özene bözene yaratmış. Attack On Titan'in sonu için ne dusunuyorsun? Ve nasil olabilir?(Spoiler icine alinmasi tavsiye edilir) Genişletmek için tıkla ... Gizli İçerik Mangaya başlamadım. Ama duyduklarımdan yola çıkarak bence Eren ölecek. Tüm titanların ölmesi için kendini feda edecek. Diğerlerine ne olur bilmiyorum. Kılıç mı yumruklar mı?
dX dedi ki: Spor yaptığı için. God özene bözene yaratmış. Attack On Titan'in sonu için ne dusunuyorsun? Ve nasil olabilir?(Spoiler icine alinmasi tavsiye edilir) Genişletmek için tıkla ... Gizli İçerik Mangaya başlamadım. Ama duyduklarımdan yola çıkarak bence Eren ölecek. Tüm titanların ölmesi için kendini feda edecek. Diğerlerine ne olur bilmiyorum. Kılıç mı yumruklar mı?