Yazdığım hikayeye güzel yorumlar gelmesi.Yukarıda yazıldığı gibi elemanların "Yav bunda neden zenci yok." diyerek gereksiz drama kasmaya çalışıp boş konuşması sayılabilir.
Son zamanlarda seni mutlu eden haber nedir?
Dofulamingo'yu seviyor musun?
Yazdığım hikayeye güzel yorumlar gelmesi.Yukarıda yazıldığı gibi elemanların "Yav bunda neden zenci yok." diyerek gereksiz drama kasmaya çalışıp boş konuşması sayılabilir.
Son zamanlarda seni mutlu eden haber nedir?
Seviyorum ben kendisini. Kötüleri genelde severim.Yazdığım hikayeye güzel yorumlar gelmesi.
Dofulamingo'yu seviyor musun?
Siyah Lâle-Alexandre DumasSeviyorum ben kendisini. Kötüleri genelde severim.
En sevdiğin kitap(lar)?
Thanos geldi aklıma.:/Siyah Lâle-Alexandre Dumas
En kaliteli bulduğun Villain kim? (En sevdiğin değil en kaliteli bulduğun)
Çok ayıp ediyorlar.Thanos geldi aklıma.:/
Herşeyi dramatize edenlere tepkileriniz nelerdir?
Tam olarak dediğine uygun değil ama Gai sanırım.Çok ayıp ediyorlar.
Üç büyük shounendeki en iyi lider/ komutan kimdir?
Severim. Violet Evergarden, Shigatsu wa kimi no uso, Anohana, Koe no Katachi vs...Tam olarak dediğine uygun değil ama Gai sanırım.
Slice of life anime sever misiniz?
Bence Oreigaru.Severim. Violet Evergarden, Shigatsu wa kimi no uso, Anohana, Koe no Katachi vs...
Duyguyu aktarma konusundaki en iyi eser?
Dost dediğin şey arkadaşların arasında bağını asla koparmadığın kişilerdir bence. Çok fazla arkadaşım oldu, her sene farklı insanlarla kaynaştım fakat 1 seneden daha uzun bir süre bağ oluşan çok az kişi oldu. Tam olarak bu bağın oluştuğu kişiler dosttur bence.Bence Oreigaru.
Peki alttaki üyenin dost tanımı nasıldır?
Hikayeden hikayeye, yazardan yazara değişiklik gösterir. İyi bir yazarsan karakter okuyucuyla empati kurabilir. Benim izlediğim okuduğum serilerde en çok istediğim özellik, karakterin neyi neden yaptığını, altındaki sebebi ya da sebepleri görmek. İyi yansıtılması. Yani biraz yazarlığa bakıyor.Dost dediğin şey arkadaşların arasında bağını asla koparmadığın kişilerdir bence. Çok fazla arkadaşım oldu, her sene farklı insanlarla kaynaştım fakat 1 seneden daha uzun bir süre bağ oluşan çok az kişi oldu. Tam olarak bu bağın oluştuğu kişiler dosttur bence.
Sana göre bir karakteri "iyi yazılmış" veya "kötü yazılmış" yapan şey/şeyler nelerdir?