Turşu.Eğer ticaretten anlıyorsam giderim. Anlamıyorsam gitmem bu fazla riskli olur.
Ketçap mı mayonez mi? Alternatif başka bir şey varsa söyleyebilirsin.
Geleneksel kadın mı, marjinal kadın mı? ( Hangisini kendine yakın hissedersin? )
Turşu.Eğer ticaretten anlıyorsam giderim. Anlamıyorsam gitmem bu fazla riskli olur.
Ketçap mı mayonez mi? Alternatif başka bir şey varsa söyleyebilirsin.
Kendime yakın hissettiğim tek kadın bana yakın hissetmiyor. Yani gerisi pek umurumda değil.Turşu.
Geleneksel kadın mı, marjinal kadın mı? ( Hangisini kendine yakın hissedersin? )
3 aşamadan oluşuyor. İlkin önyargımla ne kadar objektif ve haklı olabileceğine odaklanıyorum. İkinci aşamaya geçtiyse empati kuruyorum. Son aşama ise çözümleme. Fevri çıkmam gereken yer varsa ilk aşamadan elendiği için muhabbeti kesiyorum.Kendime yakın hissettiğim tek kadın bana yakın hissetmiyor. Yani gerisi pek umurumda değil.
Sevdiğin bir olgu aşağılandığında, sakinlikle karşılayabiliyor musun? Yoksa fevri mi çıkış yapıyorsun?
Hayır, insanlar artık İnstagram'da hava atmak için, YouTube'da abone kasmak için gidip geziyor, macera arıyor falan. Bence arttırmıştır bile3 aşamadan oluşuyor. İlkin önyargımla ne kadar objektif ve haklı olabileceğine odaklanıyorum. İkinci aşamaya geçtiyse empati kuruyorum. Son aşama ise çözümleme. Fevri çıkmam gereken yer varsa ilk aşamadan elendiği için muhabbeti kesiyorum.
Not: Cevabın üzdü.
Şşşt alttaki; sence teknoloji macerayı öldürmüş müdür? Açıklarsan sevinirim.
@çiköfteHayır, insanlar artık İnstagram'da hava atmak için, YouTube'da abone kasmak için gidip geziyor, macera arıyor falan. Bence arttırmıştır bile
Forumdaki en beğendiğin nick hangisi?
Şok.
Hiç bitmeme potansiyeli olanından.Şok.
Bu nasıl bir konu?
WB.