Kitabı her zaman daha iyidir . Bu tür işlerde genellikle filmin hakkını veremiyorlar .Uzun rahat yol.
Aynı hikayenin filmi mi, kitabı mı?
Anime veya manga dünyasında gördüğün en etkileyici karakter ?
Kitabı her zaman daha iyidir . Bu tür işlerde genellikle filmin hakkını veremiyorlar .Uzun rahat yol.
Aynı hikayenin filmi mi, kitabı mı?
AnakarakterOne Piece'i kendin oluşturmuş olsaydın nasıl bi değişiklik yapardın? Kime sorduğuma bile bakamadım ama sorayım dedim
Shisui'nin vedası.Saitama
Şuana kadar izlediğin animelerde seni etkileyen en çok hangi sahneydi ?
Death Note ikinci sezon ( izleyenler amacımı anladı)Anakarakter
Shisui'nin vedası.
Anime & mangalar arasında bu güzel hikaye ancak bu kadar harcanırdı dediğin seri?
Fotoğrafını hızlıresime yükledikten sonra linki kopyalayıp istediğin yere yapıştırarak.Death Note ikinci sezon ( izleyenler amacımı anladı)
Hızliresim nasıl kullanılır
Allah öyle istiyorFotoğrafını hızlıresime yükledikten sonra linki kopyalayıp istediğin yere yapıştırarak.
Havalar neden bu kadar sıcak?
Yetişkin olmadığımı hiç hissetmedim sanırım. Değişik biraz. Anaokuluna giderken herkesten daha ilerideydim, hoca okuma yazma öğretirdi vs. İlkokuldayken aynı, ortaokuldayken aynı, lisedeyken aynı, ünideyken aynı, iş hayatında aynı. Ailemin ve çevremin de davranışı buna paralel olduğundan, gerçekten hiç yetişkin olmadığımı hissettiğimi hatırlamıyorum. Bazen içip içip saçma sapan hareketler falan yaparım, o zaman farkına varırım hiç yetişkinlik çerçevesi dışında hareketler yapmamış olduğumu
Onsuz olmuyorken nasıl onsuz oluyor ?