Satranç, Fiziksel olarak Boks.Değişirdi, bu forum hiç var olmamış olurdu mesela. Okuduğum bölümden tut da bazı arkadaşlarıma kadar farklı olurdu muhtemelen.
En sevdiğin spor?
En sevdiğin alkollü içki markası/ürünü?
Satranç, Fiziksel olarak Boks.Değişirdi, bu forum hiç var olmamış olurdu mesela. Okuduğum bölümden tut da bazı arkadaşlarıma kadar farklı olurdu muhtemelen.
En sevdiğin spor?
BaileysSatranç, Fiziksel olarak Boks.
En sevdiğin alkollü içki markası/ürünü?
Sebebi bende kalsın 1 hafta kadar önce gözlerim doldu.Baileys
En son ne zaman ağladın?
Kime önerdiğime bağlı değişir. Hiç kitap okumayan biri ile kitap kurdu birine önereceğim kitaplar farklı olur sonuçta.Sebebi bende kalsın 1 hafta kadar önce gözlerim doldu.
Birisine 3 roman önerecek olsan bunlar hangileri olurdu? Ve neden?
Madem öyle sol elim gitsinKime önerdiğime bağlı değişir. Hiç kitap okumayan biri ile kitap kurdu birine önereceğim kitaplar farklı olur sonuçta.
Ikisinden birini tercih etmek zorundasın. Bir elini mi yoksa bir bacağını mı kaybetmeyi tercih edersin?
Çizgi film olimpiyatları vardı çok severdim bir de Scooby Doo.Madem öyle sol elim gitsin
Küçük iken en sevdiğin cartoon network çizgi filmi hangisiydi
Madem öyle sol elim gitsin
Küçük iken en sevdiğin cartoon network çizgi filmi hangisiydi
İstediğim kişinin zihnini tek okuyabilirsem yani etrafındaki kimseyi duymasam zihin okumayı aksi takdirde kontrolü isterimÇizgi film olimpiyatları vardı çok severdim bir de Scooby Doo.
İnsanların zihnini kontrol edebilmek mi yoksa insanların zihnini okuyabilmek mi isterdin?
One Piece ile başladım animeye 2013 te falan başladım
İlk animeni kaç yılında izledin ve neydi? (tv de küçükken izlediklerini saymayalım kendin arayıp izlediğin)