falconx 7 Kas 2024 #7,073 Jaime Lannister ve kötü walter white. Görünmezlik gücün olsa, “kesinlikle suç işlemezdim” diyebilirmisin?
Jaime Lannister ve kötü walter white. Görünmezlik gücün olsa, “kesinlikle suç işlemezdim” diyebilirmisin?
Karkai 7 Kas 2024 #7,074 Diyemem elbette. Zevk alacağın ama sonunun kötü biteceğini bildiğin bir işe girer mıydın?
Mercury 8 Kas 2024 #7,075 Defalarca girdim, yine de girerim muhtemelen. Ama sen yine de imamın dediğini yap yaptığını yapma bence. :d Kendi tipine on üzerinden kaç verirsin?
Defalarca girdim, yine de girerim muhtemelen. Ama sen yine de imamın dediğini yap yaptığını yapma bence. :d Kendi tipine on üzerinden kaç verirsin?
amaneden 8 Kas 2024 #7,076 4-5 falan. Çoğunluktan farklı düşündüğünü düşündüğün bir şey var mı? Varsa ne?
Vvv 8 Kas 2024 #7,077 amaneden dedi ki: 4-5 falan. Çoğunluktan farklı düşündüğünü düşündüğün bir şey var mı? Varsa ne? Genişletmek için tıkla ... Var. İmam hatipler kapatılsın! Akılsız ve mutlu olmak mı yoksa akıllı ve acılı bir hayat mı?
amaneden dedi ki: 4-5 falan. Çoğunluktan farklı düşündüğünü düşündüğün bir şey var mı? Varsa ne? Genişletmek için tıkla ... Var. İmam hatipler kapatılsın! Akılsız ve mutlu olmak mı yoksa akıllı ve acılı bir hayat mı?
Keepr 8 Kas 2024 #7,078 Akılsız ve mutlu kesinlikle. Cehalet mutluluktur. Hangi üniversitede okudun, okuyorsun?
falconx 8 Kas 2024 #7,079 İstanbul Aydın üniversitesinde okuyorum. Mültecilerin/yabancıların gitmesi mi? Yoksa doların 4 tl olması mı?
İstanbul Aydın üniversitesinde okuyorum. Mültecilerin/yabancıların gitmesi mi? Yoksa doların 4 tl olması mı?
Mewtwo 8 Kas 2024 #7,080 Mültecilerin gitmesi. Dolar 4 tl olsa yine yükselir. Erkan’la Mihawk tartışmak mı, Itachi ile siyaset yapmak mı?
Mültecilerin gitmesi. Dolar 4 tl olsa yine yükselir. Erkan’la Mihawk tartışmak mı, Itachi ile siyaset yapmak mı?