FrostPale Cumartesi saat 15:44'de #7,001 Karasakal'ın karanlık meyvesini mitik zoan yapıp nikanın zıttı yapardım. Dragon'un güncel seviyesi nedir? Son düzenleme: Cumartesi saat 15:57'de
Karasakal'ın karanlık meyvesini mitik zoan yapıp nikanın zıttı yapardım. Dragon'un güncel seviyesi nedir?
Mercury Cumartesi saat 16:30'de #7,002 İki yıl önceki Usopp'tan tek yer. Kendine soru sor ve cevapla. :d
Soldier Boy Cumartesi saat 16:37'de #7,003 Dragonun güncel seviyesi muhtelemen KK dır.Ama beklenti daha üstü olması tabi Akainudan sonra ki en karaktersiz op Çarı sence hangisi
Dragonun güncel seviyesi muhtelemen KK dır.Ama beklenti daha üstü olması tabi Akainudan sonra ki en karaktersiz op Çarı sence hangisi
ginejero Cumartesi saat 18:21'de #7,004 Karasakal tabi ki One Piece te en sevdiğin kadın karakter hangisi
Kenshiro Cumartesi saat 18:51'de #7,005 Tasarım olarak Hina. Fantastik öğelerin daha baskın olduğu bir bilim kurgu evreninde mi yaşamak istersin yoksa gerçekçi öğelerin daha baskın olduğu bir bilim kurgu evreninde mi yaşamak istersin? Son düzenleme: Cumartesi saat 20:00'de
Tasarım olarak Hina. Fantastik öğelerin daha baskın olduğu bir bilim kurgu evreninde mi yaşamak istersin yoksa gerçekçi öğelerin daha baskın olduğu bir bilim kurgu evreninde mi yaşamak istersin?
Trafalgar Law Cumartesi saat 19:56'de #7,006 Sınırları aşmak tercihim olduğu için fantastik ögelerin daha baskın olduğu bir bilim kurgu evreni Geçmişi değiştirmek mi yoksa geleceğini öğrenmek mi?
Sınırları aşmak tercihim olduğu için fantastik ögelerin daha baskın olduğu bir bilim kurgu evreni Geçmişi değiştirmek mi yoksa geleceğini öğrenmek mi?
falconx Cumartesi saat 20:09'de #7,007 Geleceği öğrenmek.(Uzaylılar keşfedilmişmi bakarım) English or spanish?
Ölüm cerrahı Cumartesi saat 20:09'de #7,008 Trafalgar Law dedi ki: Sınırları aşmak tercihim olduğu için fantastik ögelerin daha baskın olduğu bir bilim kurgu evreni Geçmişi değiştirmek mi yoksa geleceğini öğrenmek mi? Genişletmek için tıkla ... Geçmişimi değiştirerek geleceğimi baştan şekillendirmek Şeytan meyveleri gerçek olsaydı hangi şeytan meyvesini yemek isterdin
Trafalgar Law dedi ki: Sınırları aşmak tercihim olduğu için fantastik ögelerin daha baskın olduğu bir bilim kurgu evreni Geçmişi değiştirmek mi yoksa geleceğini öğrenmek mi? Genişletmek için tıkla ... Geçmişimi değiştirerek geleceğimi baştan şekillendirmek Şeytan meyveleri gerçek olsaydı hangi şeytan meyvesini yemek isterdin
Mercury Cumartesi saat 20:56'de #7,010 Rosinante'nin meyvesi. Gürültüden uzak rahat rahat yaşardım. Hangi meyveyi yemek istemezdin diye sorayım ben de. (Chopper'ın meyvesi hariç)
Rosinante'nin meyvesi. Gürültüden uzak rahat rahat yaşardım. Hangi meyveyi yemek istemezdin diye sorayım ben de. (Chopper'ın meyvesi hariç)