Drof Dr Zoro 20 May 2024 #6,943 Şimdiki aklımla döneceksem,evet isterdim. Yapmayı en çok istediğin ama bir türlü yapamadıgin bir aktivite var mı,varsa hangisi?
Şimdiki aklımla döneceksem,evet isterdim. Yapmayı en çok istediğin ama bir türlü yapamadıgin bir aktivite var mı,varsa hangisi?
Mercury 21 May 2024 #6,944 Doğanın içinde tahta bir kulübede birkaç ay kendimle ve kitaplarla baş başa kalmak. İstanbul mu Ankara mı?
Doğanın içinde tahta bir kulübede birkaç ay kendimle ve kitaplarla baş başa kalmak. İstanbul mu Ankara mı?
Keepr 21 May 2024 #6,946 Bir kedi tarafından sahiplenilmek. Çok özel hissettiriyor. Bir gün bir kedi gelip kucağınıza yatarsa bu hissi anlarsınız. Mükemmel bir his. Paintball mu, airsoft mu?
Bir kedi tarafından sahiplenilmek. Çok özel hissettiriyor. Bir gün bir kedi gelip kucağınıza yatarsa bu hissi anlarsınız. Mükemmel bir his. Paintball mu, airsoft mu?
Soldier Boy 26 Tem 2024 #6,947 Paintball Ayda 500 bin dolar verseler Mustafa Sarıgül’ün koruması olur musun ?
BiKahveMolası 26 Tem 2024 #6,949 Belki Arty. Hangi karakterin yeteneklerine sahip olmak isterdin bu dünyadayken?
kaos 26 Tem 2024 #6,950 küçüklüğümden beri hiçbir şey yapmamak ve sıradan bir insan olmak istedim. bu sebeple dragon'un yeteneklerine sahip olmak isterdim bu dünyada. 2024 yılının ilk yarısının senin için nasıl geçtiğini tek kelimeyle özetler misin?
küçüklüğümden beri hiçbir şey yapmamak ve sıradan bir insan olmak istedim. bu sebeple dragon'un yeteneklerine sahip olmak isterdim bu dünyada. 2024 yılının ilk yarısının senin için nasıl geçtiğini tek kelimeyle özetler misin?