Edemiyorum geberiyorum.
Denizin en dibine gitmek mi atmosferin en sonuna gitmek mi ?
Denizin dibine gitmek, çok merak ediyorum ne tür canlılar var.Edemiyorum geberiyorum.
Oluşan paradoks sonucunda Pinokyo patlar ve evrende bir karadelik oluşur. Sürekli genişleyen bu karadelik dünyayı yutar. Evrenin başka bir yerinde bulunan bir karadelikle çarpışır ve yeni bir evren oluştururlar.Denizin dibine gitmek, çok merak ediyorum ne tür canlılar var.
Pinokyo "Bu cümlemden sonra burnum uzayacak." derse ne olur?
One Piece'de yok. Ama Hiluluk'un felsefesini ayrı severim. Tsuki no Me'yi en ideal sistem olarak gördüğümden dolayı Tobi diyebilirim.Sanırım basit. Derin düşünürsen basit olduğunu anlarsın ama yüzeysel farkında değilsin.
Kendine tarzıyla , fikirleriyle , kafa yapısıyla en yakın bulduğun One Piece karakteri ile ayrıyetten izlediğin anime karakteri. Nedeni de yazınız.
Dünyadan 200 milyar ışık yılı uzakta içinde yaşam olan bir gezegene. Ama 200 milyar yıl sürmeyecek tabii gidişim, FTL olarak gidecem. Işıktan daha hızlı yani. Barry seviyesi hız yeterli ya.Uçağa hiç binmediğim ve bununla beraber yükseklik korkum olduğu için şu an için geminin batmasını tercih ederim.
Şu an kendini yormadan bir yere ışınlanmak istesen bu neresi olurdu ? Neden?
Hababam Sınıfı.Dünyadan 200 milyar ışık yılı uzakta içinde yaşam olan bir gezegene. Ama 200 milyar yıl sürmeyecek tabii gidişim, FTL olarak gidecem. Işıktan daha hızlı yani. Barry seviyesi hız yeterli ya.
En sevdiğin komedi yapımı nedir?
Evden çeyrek altın çalıp parayı arkadaşlarla ezerdik. Ne güzel günlerdi.Hababam Sınıfı.
Çocukken yaptığın en büyük yaramazlık hangisi?