Kenshiro 17 Ağu 2023 #6,733 Ege. İnternetteki herkesin gerçek kimliğini bilmek mi, internetteki kimsenin senin gerçek kimliğini bilmemesi mi?
Ege. İnternetteki herkesin gerçek kimliğini bilmek mi, internetteki kimsenin senin gerçek kimliğini bilmemesi mi?
kaos 17 Ağu 2023 #6,734 çok da zor değil kimin kim olduğunu öğrenmek ama anonim kalmak imkansıza yakın. kimse beni bilmesin isterim. türkiye'yi bomboş bir konuda ikiye bölme ve kutuplaştırma şansına sahipsin. insanlar hangi konuda kutuplaşıp tartışsın istersin?
çok da zor değil kimin kim olduğunu öğrenmek ama anonim kalmak imkansıza yakın. kimse beni bilmesin isterim. türkiye'yi bomboş bir konuda ikiye bölme ve kutuplaştırma şansına sahipsin. insanlar hangi konuda kutuplaşıp tartışsın istersin?
Kenshiro 20 Ağu 2023 #6,735 Aşurenin tatlı olup olmadığı. 2 tane takım arasındaki maça hakemlik yapacak olsaydın, hangi 2 takımınkine yapardın? (Kendi tuttuğun takım hariç.)
Aşurenin tatlı olup olmadığı. 2 tane takım arasındaki maça hakemlik yapacak olsaydın, hangi 2 takımınkine yapardın? (Kendi tuttuğun takım hariç.)
Keepr 20 Ağu 2023 #6,736 Man city, orduspor Evde beslemek istediğin extrem bir hayvan var mı?(yılandır timsahtır vs.)
Dattebayo..! 20 Ağu 2023 #6,737 Kaplan. Büyük bahçeli evde ölüm korkusu eşliğinde beslemek isterdim. Yaradılış harikası hayvan. Aynı soru
Kaplan. Büyük bahçeli evde ölüm korkusu eşliğinde beslemek isterdim. Yaradılış harikası hayvan. Aynı soru
carpe d. em 20 Ağu 2023 #6,738 Evde hayvan beslemek istemem. İlla farklı bir şey olacaksa dudu kuşu falan olabilir. En sevdiğin manzara neredeydi, görseliyle paylaşabilir misin?
Evde hayvan beslemek istemem. İlla farklı bir şey olacaksa dudu kuşu falan olabilir. En sevdiğin manzara neredeydi, görseliyle paylaşabilir misin?
Arcturus 20 Ağu 2023 #6,739 Gizli İçerik: Milenyum Haçı Yapmayı sevdiğin ama kimseye gösteremeyecek kadar utandığın bir hobin? (asmr olabilir örn.)
Gizli İçerik: Milenyum Haçı Yapmayı sevdiğin ama kimseye gösteremeyecek kadar utandığın bir hobin? (asmr olabilir örn.)
LaughTale 20 Ağu 2023 #6,740 Tam olarak cevabı değil ama 6 yaşındayken yaptığım vasat çizime öğretmenim güldüğü için birileri görür de dalga geçer diye çizim yapmayı bıraktım. Hangi enstrümanı ustaca kullanabilmek isterdin ?
Tam olarak cevabı değil ama 6 yaşındayken yaptığım vasat çizime öğretmenim güldüğü için birileri görür de dalga geçer diye çizim yapmayı bıraktım. Hangi enstrümanı ustaca kullanabilmek isterdin ?