BiKahveMolası 19 Mar 2023 #6,121 Değişir, kazanır da kaybeder de. Bu tarz sorulara hiç duygusal cevap veremem. Eee daha daha ne yapıyorsun?
Değişir, kazanır da kaybeder de. Bu tarz sorulara hiç duygusal cevap veremem. Eee daha daha ne yapıyorsun?
elisa 19 Mar 2023 #6,122 yemek yedim simdi mutfagi toplayıp bir seyler yazıp cizicem izlemem gereken filmleri izlicem ödev yapıcam arkadasla yine aglayacaz gidenin arkasından en sevdigin duman sarkisi ¿
yemek yedim simdi mutfagi toplayıp bir seyler yazıp cizicem izlemem gereken filmleri izlicem ödev yapıcam arkadasla yine aglayacaz gidenin arkasından en sevdigin duman sarkisi ¿
BlackMask 27 Mar 2023 #6,124 Kendim kendi sorumu cevaplayayım: Gizli İçerik İmkânın olsa gitmek isteyeceğin 5 ülke söyler misin?
Mcgill 27 Mar 2023 #6,127 12de çıkmaya başladık arkadaşımın arkadaşıydı öyle tanıştık. Aynı üniye gitme ve eve çıkma hayalimiz vardı tutmadı onun. Uzak mesafe sürdürürüz dedik aldattı foruma üye olduğum zamanlarda. Ha şimdi yazsa gene çıkarım ayrı konu unutamadım. Son dinlediğin şarkı?
12de çıkmaya başladık arkadaşımın arkadaşıydı öyle tanıştık. Aynı üniye gitme ve eve çıkma hayalimiz vardı tutmadı onun. Uzak mesafe sürdürürüz dedik aldattı foruma üye olduğum zamanlarda. Ha şimdi yazsa gene çıkarım ayrı konu unutamadım. Son dinlediğin şarkı?
BlackMask 27 Mar 2023 #6,128 Bunu dinledim: Sana göre "mutluluğun formülü" diye bir şey var mı? Varsa nedir?
Roronoa 27 Mar 2023 #6,130 Kendi kurduğun bir düzenin işleyişinin farkında olmak; bu bana göre mutluluğun formülü. Aynı soru.