Tiksav Lee 16 Mar 2023 #6,062 Kesinlikle isterdim. Şampanyalar, alkoller.. ama benim tayfa olacak. Sarardı Aynı soru
Dattebayo..! 16 Mar 2023 #6,063 Lüks bir gemide tatil yapmak iyi giderdi Para sıkıntın hiç olmayacak. Bunun karşılığında ömrü hayatın boyunca tek bir ülkede yaşayacaksın ve başka yere gidemeyeceksin. Bu hangi ülke olurdu?
Lüks bir gemide tatil yapmak iyi giderdi Para sıkıntın hiç olmayacak. Bunun karşılığında ömrü hayatın boyunca tek bir ülkede yaşayacaksın ve başka yere gidemeyeceksin. Bu hangi ülke olurdu?
BlackMask 16 Mar 2023 #6,064 Ailem varsa yaşadığım ülke olur. Türkiye. Etrafımdaki herkesi yanıma çekeceksem Finlandiya olabilir. Forumda gerçek hayatta tipini, karakterini merak ettiğin üye/üyeler var mı? Varsa kimler?
Ailem varsa yaşadığım ülke olur. Türkiye. Etrafımdaki herkesi yanıma çekeceksem Finlandiya olabilir. Forumda gerçek hayatta tipini, karakterini merak ettiğin üye/üyeler var mı? Varsa kimler?
Tiksav Lee 16 Mar 2023 #6,066 @amaneden 'in tipi hayatta en merak ettiğim üç şeyden birisi @ch3rlo ile de yüz yüze tanışıp görüşmek isterdim. Bu soru güzel bundan devam
@amaneden 'in tipi hayatta en merak ettiğim üç şeyden birisi @ch3rlo ile de yüz yüze tanışıp görüşmek isterdim. Bu soru güzel bundan devam
Soldier Boy 16 Mar 2023 #6,067 Montana ve sky Forumdan birinin hesabını 1 günlüğüne ele geçirme şansın olsa bu kim olurdu ve ne yapardın
Montana ve sky Forumdan birinin hesabını 1 günlüğüne ele geçirme şansın olsa bu kim olurdu ve ne yapardın
Bogeyman 16 Mar 2023 #6,068 Herkes Smokerin kini isterdi tabiki Bir kızla konuşacak konu bulamazsan konuşmak için ne yazardin
Tobirama 16 Mar 2023 #6,069 Burç muhabbeti yaparım. Anime karakterlerinin bile burcunu bilip ona göre yorum yapanlar var. Mutlaka söyleyecek birşey buluyorlar. Aynı soru
Burç muhabbeti yaparım. Anime karakterlerinin bile burcunu bilip ona göre yorum yapanlar var. Mutlaka söyleyecek birşey buluyorlar. Aynı soru