Zogolo 11 Ocak 2023 #5,861 Bir kyk'nın en üst katındaki kazan dairesinde patlıcanlı biberli hiç sevmediğim bir yemeği yemeye çalışıyorum. Tadına dayanamadığım için bir de kola almak zorunda kaldım. Ulan laz Ayşe bitirdin beni Soruyu sevdim aynısından devam etsin.
Bir kyk'nın en üst katındaki kazan dairesinde patlıcanlı biberli hiç sevmediğim bir yemeği yemeye çalışıyorum. Tadına dayanamadığım için bir de kola almak zorunda kaldım. Ulan laz Ayşe bitirdin beni Soruyu sevdim aynısından devam etsin.
Sodex 11 Ocak 2023 #5,862 Bilgisayar başında çizim yaparken bir yandan da müzik dinliyorum. Hiç aşık oldun mu?
BlackMask 12 Ocak 2023 #5,866 Göremiyorum. Hayat iyi gösterirse göreceğim, göstermezse göremeyeceğim. Aynı sorudan devam etsin.
BlackMask 12 Ocak 2023 #5,868 Sevdiğim çok var ve olumsuz atasözlerini söylemeyeyim. Carpe'yi görünce bir atasözü canlandı. Benden Carpe'ye hediye olsun: "Sabır acıdır, meyvesi tatlıdır." En sevdiğin meyve nedir?
Sevdiğim çok var ve olumsuz atasözlerini söylemeyeyim. Carpe'yi görünce bir atasözü canlandı. Benden Carpe'ye hediye olsun: "Sabır acıdır, meyvesi tatlıdır." En sevdiğin meyve nedir?