elisa 26 Ara 2022 #5,801 Coffee Talk cok guzeldi Yillardir hâlâ aynı duygularla dinliyorum dedigin bir sarki
BlackMask 26 Ara 2022 #5,802 Çok var ama Türkçe diyeyim: Şebnem Ferah - Can Kırıkları. Yalnızlık güzel bir şey mi? Verdiğin cevaba göre nedenini açıklaman güzel olur.
Çok var ama Türkçe diyeyim: Şebnem Ferah - Can Kırıkları. Yalnızlık güzel bir şey mi? Verdiğin cevaba göre nedenini açıklaman güzel olur.
Skywalker 26 Ara 2022 #5,803 Sahilde yalnız başına kulağında kulaklıkla güzel bir şey çünkü adım hızıma ayak uyduran bulmak çok zor ama yaşamak için yalnızlık güzel bir şey değil. Konuşmasan bile göz göze geleceğin birini arıyorsun. Hayalinde nasıl yaşlanmak istiyorsun?
Sahilde yalnız başına kulağında kulaklıkla güzel bir şey çünkü adım hızıma ayak uyduran bulmak çok zor ama yaşamak için yalnızlık güzel bir şey değil. Konuşmasan bile göz göze geleceğin birini arıyorsun. Hayalinde nasıl yaşlanmak istiyorsun?
amaneden 26 Ara 2022 #5,804 Peter Capaldi gibi. Şarap gibi. Ömrünün sonuna dek sadece bir içecek içebilecek olsaydın ne içerdin? Su hariç.
Peter Capaldi gibi. Şarap gibi. Ömrünün sonuna dek sadece bir içecek içebilecek olsaydın ne içerdin? Su hariç.
amaneden 26 Ara 2022 #5,807 Denizbaykuşu. Gerçekte yok ama One Piece'te var. Nasıl bir insansın? Nasıl bir insan olmak isterdin?