Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Haydi Sor Sor

Usopp. Tüfek kullansın ve adam olsun diye beklemekten helak olduk. Tüfek kullanacaksa da Chopper köyüne gitsin.

Yıllar içinde tekrar tekrar okuyup bitirdiğin ve bundan büyük haz aldığın bir manga var mı?

Kuzenimi özlüyorum. Yaklaşık bir 11 ay önce aramız Büşra yüzünden bozuldu ve bir daha da eskisi gibi olamayız. Geçenlerde evinde toplamış yine bizimkileri. O ortamı, samimiyeti, sohbeti çok özledim ama barışamayız. Dışardan çok bir olayı yok gibi gözükse de benim için çok özel ve onlarla beraber olmayı çok özledim.

Aynı soru.

1. 5 sene önce dedemin yanına gitmek isterdim ölmeden önce.

2. Lisede hoşlaştığım kız vardı ama daha flörtlük aşamasındaydık. Arkadaş beni çağırmıştı aga gel sen ben benim manita seninki oturalım demişti gidememiştim. O gün gitsem şu an hala güzel bir ilişkim olabilirdi.

Aynı soru.

Ailem dedemi hastanedeyken ziyarete gittiğinde matematik sınavım dolayısıyla gidememiştim. Onu son kez görme şansım olduğunu bilmiyordum. Orada olmak isterdim.

Para için karakterinden taviz verir misin?

ne kadar olduğuna bağlı miktar çoksa bakılır :D

açıldığın birinden red yedin mi yediysen kaç gün depresyonda kaldın en fazla?

Ceren diye bir kız vardı. O dönem deli gibi aşıktım ve hep ayrıl barış oluyordu. Ondan red yemiştim ve 2-3 hafta depresyonda kalmıştım. Sonra barışmıştık. Büşrayla ayrıldıktan sonra aradan biraz zaman geçtikten sonra tekrar denemek istediğim de red yemiştim. O bayağı sürmüştü. 2 ay falan. Sonra başka şeylere yoğunlaşarak kafamı dağıtmıştım. Onun dışında 3 kez red yedim de pek umursamadım. 10 dakka dalgasını geçtik arkadaşlarla yıkık diye. Sonra aklıma bile gelmediler. Aaa bir tanesi sen beni aldatırsın diye reddetmişti. Bayağı gülmüştüm kıza ama o bir tık kendimi sorgulatmıştı ama depresyon değildi.

Aynı soru.

Red yedim daha önce ama öyle depresyona girdiğim olmadı. Bir iki gün üzülüp devam ettim hayatıma.

Aynı soru.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık