Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Haydi Sor Sor

Her ne kadar şu sıralar beğenmesem de geçmişte benim için çok özel bir yeri vardı ve bu hikâyeyi o güzel geçmişin hatırına sonlandırmak istiyorum.

En son kime "Seni seviyorum." dedin?

Son flörtüme.

Yaşadığımız dünya seni bağlayan şey nedir? Yavaş yavaş ölen bu dünyaya, bu sonu gözükmeyen acıya katlanmanı belki de onla mücadele etmeni sağlayan o itici güçten bahseder misin?

Anasının öldüğünü görünce savaşına da krallığına da lanet olsun deyip tahtı yakan Dracarys reise selam çakmakla birlikte favori ejderha karakterim, MookHyang -Dark Lady serisindeki altın ejderha Artius.

Birkaç gün önce, ''ölümsüzlük, öleceğini kabul etmektir'' lafı aklıma takıldı. Sizce bu laf içi dolu bir laf mı?

Eğer Elf isen çok anlamlı değil. Ama bence bu konuda en güzel sahne Dr. Hiluluk’un ölüm sahnesiydi.

En yakın aile bireylerin arasında sevgi sıralaması yapsan ilk 5 nasıl olurdu?

Annem->Ablam->Rahmetli Dedem->Kuzenim->Babam

Yıllardır yapmak istediğin ama sürekli çeşitli sebeplerden ertelediğin/yapamadığın bir şey var mı?

Çok şey var, hangi birini sayayım? Hayat başlı başına erteleme. Aklıma bir sürü örnek geldiği için hayat diyorum.

Para mutluluk için gerekli midir? Verdiğin cevaba göre sebebini açıklar mısın?

Değildir. Mutluluk gereksinimi uyuşturabilir en fazla ama o da suni olur tabi. Mutluluk gelen, çalışılınca gelecek bir şey değil. Mutluluk zaten vardır ama fark edebilmen oranında hissedersin. Mutlu olmayı, mutluluğu keşfetmeyi öğrenen insanlar kötü şartlarda kalsa bile mutlu olmayı becerebiliyor çünkü. Mutlu olamayanlar da her metayı elde edebilecek bir durumda da olsa mutlu olamıyor. En fazla kendini uyuşturucu yapay şeylerle avunuyorlar.

Gördüğün en güzel rüya nedir?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık