amaneden 9 Eyl 2022 #5,251 Kuroro'nun sorusuna bir dilek hakkı diyecektim, Ceasre bir adım öteye taşıyıp onu sordu, yetmedi Kenshiro da sordu. Bir dilek hakkım olsa hak edilmiş zenginlik isterdim. Gökyüzünde bir deprem mi yoksa göğe doğru yağan bir yağmur mu?
Kuroro'nun sorusuna bir dilek hakkı diyecektim, Ceasre bir adım öteye taşıyıp onu sordu, yetmedi Kenshiro da sordu. Bir dilek hakkım olsa hak edilmiş zenginlik isterdim. Gökyüzünde bir deprem mi yoksa göğe doğru yağan bir yağmur mu?
Iris 9 Eyl 2022 #5,252 Gökyüzümde bir deprem. Sürdürmeye çalıştığın hayat ve olacağın kişi, gerçekten de senin istediğin şey mi?
Gökyüzümde bir deprem. Sürdürmeye çalıştığın hayat ve olacağın kişi, gerçekten de senin istediğin şey mi?
carpe d. em 9 Eyl 2022 #5,253 İstediğim şey olamaz zaten. İstediğim şeye vesile olabilir ama tabi. En sevdiğin gezegen hangisi?
Bisküvi 9 Eyl 2022 #5,254 Sevdiklerim hala buradayken Dünya. Asla yapmam dediğin bir şeyi paşa paşa yaptın mı?
Iris 9 Eyl 2022 #5,255 Kaç kere yapıldığı sorulsa daha eğlenceli olurdu :d. Yaptım. Mutlak bir yaşam mı kutsal bir ölüm mü?
carpe d. em 9 Eyl 2022 #5,257 Kaç defa nefes aldım bilmiyorum. Pişman mısın, ilk aklına gelen şey için?
amaneden 9 Eyl 2022 #5,260 Robin ile evlenmek isteyen biriyle arkadaş olamam kardeş, olamam. Haksız olduğunu bilmene rağmen altta kalmamak için saçmaladığın oldu mu?
Robin ile evlenmek isteyen biriyle arkadaş olamam kardeş, olamam. Haksız olduğunu bilmene rağmen altta kalmamak için saçmaladığın oldu mu?