Mcgill 7 Ağu 2022 #4,881 Önceden sevdiğim kızın aldığı kolye. En kötüsü de aynı gördükçe onu hatırlıyorum. Aynı soru.
Kenshiro 7 Ağu 2022 #4,882 En güzle hediyem annem ve babamın bana verdiği yakışıklılık. En kötüsünü hatırlamıyorum. @YonToryu kaç ay banlanmalı?
En güzle hediyem annem ve babamın bana verdiği yakışıklılık. En kötüsünü hatırlamıyorum. @YonToryu kaç ay banlanmalı?
kuroashi.no.sanji1993 10 Ağu 2022 #4,884 Allen dedi ki: Yüzüklerin Efendisi mi Taht Oyunları mı ? Genişletmek için tıkla ... Yüzüklerin Efendisi. Yaz mı kış mı?
Allen dedi ki: Yüzüklerin Efendisi mi Taht Oyunları mı ? Genişletmek için tıkla ... Yüzüklerin Efendisi. Yaz mı kış mı?
BlackMask 10 Ağu 2022 #4,888 Panda ve penguen arasında kaldım. 3 yıl içinde gerçekleştirmek istediğin hedef/hedefler nedir?
Mcgill 10 Ağu 2022 #4,889 Breaking Bad. Seneye okulu bitirmek, yurtdışına gidip 1 sene çalışmak, sonra orda okula girip 1.sınıfı bitirmek. Aynı soru.
Breaking Bad. Seneye okulu bitirmek, yurtdışına gidip 1 sene çalışmak, sonra orda okula girip 1.sınıfı bitirmek. Aynı soru.