Kenshiro 23 Tem 2021 #4,343 Matematikten 100 aldığımda. Üstümdeki üyenin yakışıklılığına on üzerinden kaç verirsin?
Kaizoku Gari 23 Tem 2021 #4,345 İnari dedi ki: 3 Tatil nasıl geçiyor? Genişletmek için tıkla ... Sıcak @Kenshiro nun kaslarına 10 üzerinden kaç puan verirsin (kas esprisi yapmayan bir ben kalmıştım)
İnari dedi ki: 3 Tatil nasıl geçiyor? Genişletmek için tıkla ... Sıcak @Kenshiro nun kaslarına 10 üzerinden kaç puan verirsin (kas esprisi yapmayan bir ben kalmıştım)
amaneden 23 Tem 2021 #4,346 Ne bileyim, görmedim ki. 3 verelim, İnari 3 sayısının bahsini geçirmiş madem, bir bildiği olabilir. En son kimi, neden ağlattın?
Ne bileyim, görmedim ki. 3 verelim, İnari 3 sayısının bahsini geçirmiş madem, bir bildiği olabilir. En son kimi, neden ağlattın?
Berkay 23 Tem 2021 #4,347 Kız kardeşimi, ayakkabısını giydirirken dengesini kaybedip yeri öptü. En son kime, ne zaman sarıldın?
Kız kardeşimi, ayakkabısını giydirirken dengesini kaybedip yeri öptü. En son kime, ne zaman sarıldın?
Shakan 23 Tem 2021 #4,348 Berkay dedi ki: Kız kardeşimi, ayakkabısını giydirirken dengesini kaybedip yeri öptü. En son kime, ne zaman sarıldın? Genişletmek için tıkla ... Anneme, bugün. En son ne zaman düşüncelerin uykunu kaçırdı?
Berkay dedi ki: Kız kardeşimi, ayakkabısını giydirirken dengesini kaybedip yeri öptü. En son kime, ne zaman sarıldın? Genişletmek için tıkla ... Anneme, bugün. En son ne zaman düşüncelerin uykunu kaçırdı?
Mercury 23 Tem 2021 #4,350 İzlemişsindir, tekrar izle. :d Butterfly effect Eylül'e pandemi kısıtlamalarından (tekrar ortaya çıkmasından daha doğrusu) kurtulup normale dönüyor muyuz? Son düzenleme: 24 Tem 2021
İzlemişsindir, tekrar izle. :d Butterfly effect Eylül'e pandemi kısıtlamalarından (tekrar ortaya çıkmasından daha doğrusu) kurtulup normale dönüyor muyuz?