Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Haydi Sor Sor

Şu an için gördüğüm kadarıyla @Smoker

İlk görüşte aşka inanır mısınız ? Cevabınız ile neden olduğunu da söyleyin.
Öyle birşey olduğunu zannetmiyorum. Çünkü görsel bir yere kadar etkiler. Onun adına ben “hayranlık” diyorum. Güzellikten mest olmak ayrı aşk ayrı şey. Bunu söyleyen atamız her kim ise kan beyne değil aşağı pompalandığı bir vakte denk gelerek söylemiş olabilir.

15 Temmuz’dan nerede ve nasıl haberin oldu?

Öyle birşey olduğunu zannetmiyorum. Çünkü görsel bir yere kadar etkiler. Onun adına ben “hayranlık” diyorum. Güzellikten mest olmak ayrı aşk ayrı şey. Bunu söyleyen atamız her kim ise kan beyne değil aşağı pompalandığı bir vakte denk gelerek söylemiş olabilir.

15 Temmuz’dan nerede ve nasıl haberin oldu?
Bilgisayar üzerinden arkadaşlarla sohbet ederken haberim oldu. İlk başta terörist saldırısı sanmıştık.

One Piece'e nasıl başladın?

Bilgisayar üzerinden arkadaşlarla sohbet ederken haberim oldu. İlk başta terörist saldırısı sanmıştık.

One Piece'e nasıl başladın?
Bir tane anime sayfasından harf sırasıyla tek tek tüm animelere tıklayıp resmine bakıyodum bu izlenir mi diye. Sıra One Piece' e gelince Star' da izlediğimi hatırlayıp başlamıştım.

Çocukluğumda Star Tv’de izlediğim yarım kalan Maymun Luffy ‘i tekrar ararken.

Yüzmeyi sever misin? Yüzdüğün en temiz plaj?
Yüzmeyi yeni öğrendim sayılır. :/

İzlerken ağladığın ya da boğazının düğümlendiği o da olmadı içinden öh be dediğin bir film önerir misin?

Bir tane anime sayfasından harf sırasıyla tek tek tüm animelere tıklayıp resmine bakıyodum bu izlenir mi diye. Sıra One Piece' e gelince Star' da izlediğimi hatırlayıp başlamıştım.

Yüzmeyi yeni öğrendim sayılır. :/

İzlerken ağladığın ya da boğazının düğümlendiği o da olmadı içinden öh be dediğin bir film önerir misin?
Bugüne kadar hiçbir filmde ağlamadım. Genelde küçük çocuk ölümü, epik şiirler ve şehitlere ağlarım.

1 milyon doların olsa yapacağın ilk 10 şeyi yazar mısın?

1.Çevremdeki tüm hayvanlara doluca yem alırım.
2.Kedi ve köpeklerin sevebileceği şekilde etli ürünler satın alırım (yemek yapmak için).
3.Bacağı ya da kolu olmayan hayvanlar için protez alırım ya da yaptırırım.
4.Hayvanlar adına küçük de olsa belli bölgeyi eğlenceli , yeşillikli ,rahat bölge yaparım.
5.Birazını da Çocuk Esirgeme Kurumuna bağışlarım.
6.Huzur evine küçük süprizler yapacak malzemeler alırım.
7.Hayvan Barınağına bağış yaparım.
8.Zor durumda okuyan öğrenciye burs veririm.
9.Kendi adıma sadece bunlar için akbil parası diyelim.
10.Çocuklar için lolipop , çikolata gibi şekerlemeler alırım.

Oldu mu ,acaba aklıma bunlar geldi?

Hayatta şu ana kadar görüp de unutamadığın hangi kötü anı beyninden atmak isterdin?

1.Çevremdeki tüm hayvanlara doluca yem alırım.
2.Kedi ve köpeklerin sevebileceği şekilde etli ürünler satın alırım (yemek yapmak için).
3.Bacağı ya da kolu olmayan hayvanlar için protez alırım ya da yaptırırım.
4.Hayvanlar adına küçük de olsa belli bölgeyi eğlenceli , yeşillikli ,rahat bölge yaparım.
5.Birazını da Çocuk Esirgeme Kurumuna bağışlarım.
6.Huzur evine küçük süprizler yapacak malzemeler alırım.
7.Hayvan Barınağına bağış yaparım.
8.Zor durumda okuyan öğrenciye burs veririm.
9.Kendi adıma sadece bunlar için akbil parası diyelim.
10.Çocuklar için lolipop , çikolata gibi şekerlemeler alırım.

Oldu mu ,acaba aklıma bunlar geldi?

Hayatta şu ana kadar görüp de unutamadığın hangi kötü anı beyninden atmak isterdin?
3-4 yaşındaki bir çocuk, bir hamam böceği ağzının salyaları aka aka yiyordu. Onu unutabilirim. Ne zaman hatırlasam midem kalkıyor zira :(

Eski günlerini özlediğin oluyor mu? Keşke liseye dönsem gibi..

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık