Mithyxila 3 Eki 2020 #2,601 Bence de. Öğrenince ne yapacak merak ediyorum. İnsanlar iyi bir dünya yaratabilir mi ? Yoksa kendi çıkarları hep ön planda olduğu için böyle bir şey imkansız mıdır ?
Bence de. Öğrenince ne yapacak merak ediyorum. İnsanlar iyi bir dünya yaratabilir mi ? Yoksa kendi çıkarları hep ön planda olduğu için böyle bir şey imkansız mıdır ?
Iris 3 Eki 2020 #2,603 Hizmet sektöründe çalışan insanlara iyi davranması. Tersi şekilde davrananın gözümde bir değeri yok. Kesin olarak öleceğini ve acı çekmeyeceğini bilsen intihar eder miydin?
Hizmet sektöründe çalışan insanlara iyi davranması. Tersi şekilde davrananın gözümde bir değeri yok. Kesin olarak öleceğini ve acı çekmeyeceğini bilsen intihar eder miydin?
Brönzel Lem 3 Eki 2020 #2,604 Son saniyede vazgeçer miyim acaba ya da pişman olur muyum diye düşünmekten kendimi alamazdım yine de. En sevdiğin sütlü tatlı?
Son saniyede vazgeçer miyim acaba ya da pişman olur muyum diye düşünmekten kendimi alamazdım yine de. En sevdiğin sütlü tatlı?
elisa 3 Eki 2020 #2,605 çok zor soru...deve kuşu yumurtası ya da kazandibi sanırım ama emin değilim toplumumuz hakkında genel olarak ne düşünüyorsun?
çok zor soru...deve kuşu yumurtası ya da kazandibi sanırım ama emin değilim toplumumuz hakkında genel olarak ne düşünüyorsun?
Mithyxila 3 Eki 2020 #2,606 Geleneksel olarak zayıf bir toplumuz.(Geleneğe bağlılıktan bahsetmiyorum) Bu geleneksel zayıflık nedeniyle çeremesini her yy çekmeye devam edeceğiz. Herhangi bir şey önerir misin(konu sınırlaması yok)
Geleneksel olarak zayıf bir toplumuz.(Geleneğe bağlılıktan bahsetmiyorum) Bu geleneksel zayıflık nedeniyle çeremesini her yy çekmeye devam edeceğiz. Herhangi bir şey önerir misin(konu sınırlaması yok)