Silinmiş Üye
ZarakiHayır.
Animelerde favori kılıç ustan kim?
En gereksiz gördüğün meslek?
ZarakiHayır.
Aynen iyi denk geldi ama bir daha soracam artık sen cevap verme da senin cevabını biliyoruz artıkBenim sevdiğim (galiba bu soruyu ikinci kez soruyorsun ve ben de ikinci kez aynı cevabı veriyorum ksdjkgks iyi denk geldi)
Favori forum emojin?
Bu soruya cevap vermeme gerek yok sanırımHayır.
Benim sevdiğim.Aynen iyi denk geldi ama bir daha soracam artık sen cevap verme da senin cevabını biliyoruz artık
Bu soruya cevap vermeme gerek yok sanırım
Seni seven mi senin sevdiğin mi
2 dili iyi biliyorum birinide orta seviye diyebilirimKesinlikle Peru. Nazca çizgilerini görmek istiyorum çünkü.
Kaç dil biliyorsun?
Yurt dışına çıkmak. Farklı kültürler ve farklı kafadan insanlar tanımak hayat tecrübesi açısından baya yararlı olurdu muhtemelen.Senin sevdiğin. Nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama en kötü senaryodan gideceğim. Sevdiğin kişiyi aslında sevmek istiyorsun ama duygularına söz de geçiremiyorsun, bu durumda o kişi senin için bir zorluktur. Seni seven kişiye ilgin yok, bu da bence bir tür zorluk çünkü sadece etrafında kalbinin kırılmasına gönüllü biri var. İki tarafın da zorlukları varsa en azından istesen de istemesen de sevdiğini seçmek bana hep daha mantıklı gelmiştir.
En büyük hayalin ne ve bunu neden arzuluyorsun?