One Piece , daha iyi bir yazar yazsaydı..Full PC başındayım
Bi animeyi dünyadan silcek olsan bu hangisi olurdu?
En sevdiğin bilgisayar oyunu nedir?
One Piece , daha iyi bir yazar yazsaydı..Full PC başındayım
Bi animeyi dünyadan silcek olsan bu hangisi olurdu?
Aç.Fazla bilgisayar oyunu oynamam ama eğer diyecek olursam God Of War 2 derdim buyuk ihtimalle. O Rodos Heykeli ile mucadelesini nedense cok severim. Tarihsel olarakta cok manidar oldugu da soylenebilir :d
Şuan ki durumunu tek kelime ile özetle ?
Allaxa iyi bir kul olmakNaruto'dan sonra oluşan boşluğu doldurmak için.
Hayatın amacı sence nedir?
İşsizlikten.Allaxa iyi bir kul olmak
Neden Korsanfan?
İnsanlığın içerisinde yer alan bir duyguyu yok edebilecek olsaydım; bu ego olurdu. Eminim çok daha pozitif ve her yönüyle çok daha iyi bir yaşam formları olurduk. Böylece dünyada çok daha verimli ve sorunsuz yaşardık. Güzel bir söz vardır; "ne kadar büyük ego, o kadar küçük insan. ne kadar büyük insan, o kadar küçük ego".İşsizlikten.
Neden ego?
Arada matrixi düşünsem de içinde olduğuma hiç ihtimal vermedim.İnsanlığın içerisinde yer alan bir duyguyu yok edebilecek olsaydım; bu ego olurdu. Eminim çok daha pozitif ve her yönüyle çok daha iyi bir yaşam formları olurduk. Böylece dünyada çok daha verimli ve sorunsuz yaşardık. Güzel bir söz vardır; "ne kadar büyük ego, o kadar küçük insan. ne kadar büyük insan, o kadar küçük ego".
Hiç muazzam bir teknoloji ürünü olduğunu düşündün mü? Eğer izlediysen; bir Matrix içerisinde yer aldığını kendini inandırdığın bir an oldu mu?
Boş muhabbet için.Arada matrixi düşünsem de içinde olduğuma hiç ihtimal vermedim.
Bu konuya cevap vermek için mi soru sormak için mi giriyorsun?
Her türlü saçmalık bulunan bir dünya yerine tabi ki gerçek dünya tercihimdir. Tamam gerçek dünyada da saçmalık var karıştırmayın orasını :TBoş muhabbet için.
İsekai mı gerçek dünya mı?