Beş kuruşsuz tcyi otostopla geziyordu.Geçiremem. Ben hep sıkılırım. Sevdiğim şeyi yaparken de sıkılırım. Malım özetle.
Tanıdığın kişilerin en ilginç hobisi ne?
Yedinci sanat sinema ise sekizinci sanat ne olur sence?
Beş kuruşsuz tcyi otostopla geziyordu.Geçiremem. Ben hep sıkılırım. Sevdiğim şeyi yaparken de sıkılırım. Malım özetle.
Tanıdığın kişilerin en ilginç hobisi ne?
1. 2. 3. 4. 5. 6. sanatın ne olduğunu bilmiyorum ama 8. sanat sinemadan çıktıktan sonraki gerçek hayat olabilir. Çünkü iyilerin kazanmadığı bir dünyaya hızlı geçiş yaparak yeni bir sanatın içinde başrol oynuyoruz.Beş kuruşsuz tcyi otostopla geziyordu.
Yedinci sanat sinema ise sekizinci sanat ne olur sence?
11. 2. 3. 4. 5. 6. sanatın ne olduğunu bilmiyorum ama 8. sanat sinemadan çıktıktan sonraki gerçek hayat olabilir. Çünkü iyilerin kazanmadığı bir dünyaya hızlı geçiş yaparak yeni bir sanatın içinde başrol oynuyoruz.
Alttaki üye kaç kız tarafından red edildin?
Makyaj tercih meselesidir ve insanların kendilerini nasıl hissettiği ile alakalı ve ne amaçla yaptığı ile alakalı bir durum. Bir insan kendini makyajsız kötü hissediyorsa ve kendisiyle barışık değilseHiç.
Makyaj hakkında ne düşünüyorsun?
Boks1
Alttaki genco, favori sporun nedir?
KetçapMakyaj tercih meselesidir ve insanların kendilerini nasıl hissettiği ile alakalı ve ne amaçla yaptığı ile alakalı bir durum. Bir insan kendini makyajsız kötü hissediyorsa ve kendisiyle barışık değilse
yapsın ama sırf başkalarınını etkilemek ve ortamlarda parlamak için yapılıyorsa hoş görmem. Ha bana sorarsan makyajın fazlasını hiçbir zaman sevmemişimdir. Yapılmasına karşı değilim ama az ve özüne tabiiyimdir.
Boks
En sevdiğin sos?(hangi yemek için olduğu fark etmiyor)
Dünya dışı gezegenlerle daha çok ilgileniyorum.Ketçap
Gezmek istediğin şehir ve neden
Yağmuru izlemeyi sevip ıslanmayı sevmiyor olabilir. Yani evet deriz.Diyemem.
Yağmuru seven şemsiye kullanıyorsa yağmuru sevdiğini söyleyebilir miyiz?
Ben felsefe sevmemek.Yağmuru izlemeyi sevip ıslanmayı sevmiyor olabilir. Yani evet deriz.
Dün bugünse yarın bugün müdür?