öyle bir şey yok. Belki sevdiği diğer insanlar.Bir kişiye özel bir durum yok. Çoğu kişi hakkında olumlu düşüncelere sahibim.
İnsan hayatındaki en önemli şey? (Din, dil, ırk vesaire...)
At mı büyük beyaz köpek balığı mı?
öyle bir şey yok. Belki sevdiği diğer insanlar.Bir kişiye özel bir durum yok. Çoğu kişi hakkında olumlu düşüncelere sahibim.
İnsan hayatındaki en önemli şey? (Din, dil, ırk vesaire...)
At.öyle bir şey yok. Belki sevdiği diğer insanlar.
At mı büyük beyaz köpek balığı mı?
Tek Fuzuliyi biliyorum.Tabi Mevlana ve Yunus emre sayılmaz ise.At.
3 tane Türk filozof sayar mısın? (Google’a bakmadan)
Cahit Arf, Ali Nesin. Aklıma üçüncü bir kişi gelmiyor malesef. Eski zamanlarda yaşayıp ana alanı matematik olmayıp matematik ile de uğraşan kişiler arasından üçüncü kişiyi ekleyebilirim. Ali Kuşçu mesela. O sayılır mı bilmiyorum ama.Tek Fuzuliyi biliyorum.Tabi Mevlana ve Yunus emre sayılmaz ise.
O zaman üç tane Türk matematikçi ile devam edelim.
Etmem günde 4 saat uyuyup kalanın büyük kısmında çalışmak çok ağır.Cahit Arf, Ali Nesin. Aklıma üçüncü bir kişi gelmiyor malesef. Eski zamanlarda yaşayıp ana alanı matematik olmayıp matematik ile de uğraşan kişiler arasından üçüncü kişiyi ekleyebilirim. Ali Kuşçu mesela. O sayılır mı bilmiyorum ama.
Belli bir alanda Einstein'ın kendi alanında olduğu kadar başarılı olacaksın. Ama bunun için Einstein kadar çok çalışman gerekiyor. Kabul eder misin?
İçi boş ego.Etmem günde 4 saat uyuyup kalanın büyük kısmında çalışmak çok ağır.
Hiç haz etmediğin insan huyu?
Saman alevi öfkemi atıp, yerine gamsızlık almak isterdim.İçi boş ego.
Şöyle örneklemek gerekirse ;
Herif bitik, silik karakterlinin tekidir, hiçbir maneviyatı yada maddiyatı da yoktur. Elle tutulur bir yeteneği , bilgi birikimi , kariyeri , statüsü de yoktur fakat engin dağların ben yarattım dercesine konuşur.
Bir de çok bilmiş olup minicik beyniyle insanlarla alay ettiğini sananlar
Kendinden atmak istediğin bir kötü huyun ve eklemek istediğin iyi bir huy?
Hiç ilişki yaşamadım daha önce, eğer soru oysa.Kolay sıkılıyorum. Bunu atıp yerine aklına koyduğunu yapmayı ekleyebiliriz.
Hiç birini aldattın mı?
Hareketsiz insanları sevmiyorum. Gamsızdan ziyade hayatı ve zamanlarını israf ediyorlar.Saman alevi öfkemi atıp, yerine gamsızlık almak isterdim.
Hiç ilişki yaşamadım daha önce, eğer soru oysa.
Hayal kuran ancak uğruna çabalamayan rahatını bozmak istemeyen insanlar hakkında ne düşünüyorsun?