ÖğrenciSu agirlikli olmak uzere,ortaya karisik.
Ne isle mesgulsun
Hayatında yaşadığın ilginç bır anını anlatabılır mısın?
ÖğrenciSu agirlikli olmak uzere,ortaya karisik.
Ne isle mesgulsun
Garip şeyler çok, ama yakın zamanlarda olan bir şeyi anlatayım. Yolda yürüyordum. Birden aynı şehirde bile olmadığım eski lise arkadaşım aklıma geldi. Çok alakasız bir şekilde. Yürümeye devam ediyordum ama aklımdan çıkmıyordu bir türlü. İnatla inatla aklıma geliyordu. Sonra aynı kişi arkadan yüksek sesle adımı söyledi. Meğer beş dakikadır arkamdaymış ama ben olup olmadığından emin olmadığı için konuşturmamış. Gözlem haki falan açtım sanırım, bilmiyorumÖğrenci
Hayatında yaşadığın ilginç bır anını anlatabılır mısın?
Garip şeyler çok, ama yakın zamanlarda olan bir şeyi anlatayım. Yolda yürüyordum. Birden aynı şehirde bile olmadığım eski lise arkadaşım aklıma geldi. Çok alakasız bir şekilde. Yürümeye devam ediyordum ama aklımdan çıkmıyordu bir türlü. İnatla inatla aklıma geliyordu. Sonra aynı kişi arkadan yüksek sesle adımı söyledi. Meğer beş dakikadır arkamdaymış ama ben olup olmadığından emin olmadığı için konuşturmamış. Gözlem haki falan açtım sanırım, bilmiyorum
Alttaki, sence Azman şirinleri yese haklı değil mi? Bence kötü olarak lanse edilmesi çok yanlış. O da karnını doyurmaya çalışıyor.
Sınav sorusu gibi olmuş ve sınavları hiç sevmem. Katakuri alır. Nedeni ise çok basit, çünkü doğanın kanunu bu; güçlü güçsüzü yener.Onu şirinleri öldürmeye iten daha çok sahibi olucak abimiz de xd.
Alttaki Dofy vs. Kata Kim neden alır nedenleriyle açıkla bakalım.
Şu an nedenini bilmesem de öyle bir durumdayımSınav sorusu gibi olmuş ve sınavları hiç sevmem. Katakuri alır. Nedeni ise çok basit, çünkü doğanın kanunu bu; güçlü güçsüzü yener.
Uykun olmasına rağmen uyumak istememe durumunu hiç yaşadın mı?
Yani ne denir ki ki ki?Kod girmiş boynuzuna.
Ne kadarı şu kadar, bu kadarı o kadar, dar dar dar?
Yep.Yani ne denir ki ki ki?
Hala uyumadın mı?
Soruyu tam olarak anlayamadım tüm çabalarına rağmen ulaşamadığın vazgeçdiğin hayallerin oldu mu diye anlayıp cevaplıyorum.Evet çabalarımın boşa çıktığı oldu başaramazsamda ilerleme kaydettim iyi veya kötü.Yep.
Çabalarının götürmediği hayallerin oldu mu?
Orochimaru-Kabuto seven hayvan sever. Hepsine aynı mesafedeyim. Evde böcek görsem öldürmem, dışarı çıksın diye kapıyı açar çıkarmaya çalışırın. Böyle bir delikanlıyım.Soruyu tam olarak anlayamadım tüm çabalarına rağmen ulaşamadığın vazgeçdiğin hayallerin oldu mu diye anlayıp cevaplıyorum.Evet çabalarımın boşa çıktığı oldu başaramazsamda ilerleme kaydettim iyi veya kötü.
Kedi mi? köpek mi?