Zoro vs Whoİlk baştaki yorumlardan bahsediyorum. Zoro'yu amiral seviyesine çıkarıp Sanji'yi YC3 yapmışlar. Yanlış söylediğim bir şey yok.
Sanji vs King’leri de gördü bu gözler merak etme.
Zoro vs Whoİlk baştaki yorumlardan bahsediyorum. Zoro'yu amiral seviyesine çıkarıp Sanji'yi YC3 yapmışlar. Yanlış söylediğim bir şey yok.
%99 yorumlar: Zoro amiral Sanji YC3Zoro vs Who
Sanji vs King’leri de gördü bu gözler merak etme.
Zoro yc1+ sanji yc1 okeymidir ?%99 yorumlar: Zoro amiral Sanji YC3
Anca %1'i senin dediğini demiştir o da trollüğüne veya başka bir olaydan ötürü. Boşuna zorlamaya gerek yok Sanji her zaman küçümsenen, Zoro ise her zaman bartılan bir karakter. Bir kaç kişi yazdıklarını cımbızlama.
Bayağı bir kişi vardı Zoro vs Who diyen, çok eminim ben.%99 yorumlar: Zoro amiral Sanji YC3
Anca %1'i senin dediğini demiştir o da trollüğüne veya başka bir olaydan ötürü. Boşuna zorlamaya gerek yok Sanji her zaman küçümsenen, Zoro ise her zaman bartılan bir karakter. Bir kaç kişi yazdıklarını cımbızlama.
Seviye konusuna bir şey demiyorum. Yapılan yorumlara diyorum.Zoro yc1+ sanji yc1 okeymidir ?
Zoro vs Who diyorlarsa Sanji vs ne diyorlardı çok merak ettim?Bayağı bir kişi vardı Zoro vs Who diyen, çok eminim ben.
Sanji vs Sasaki diyorlardı. Ama o zaman Sasaki'yi daha güçlü sanıyorduk genel olarak.Zoro vs Who diyorlarsa Sanji vs ne diyorlardı çok merak ettim?
Bir üye bana dedi ki Zoro vs Who, Sanji vs King çok gördüm diye. Ben de dedim ki o %1'lik dilimdir en fazla. Zoro vs Who diyen çoktur belki ama bunu diyenlerin Sanji'ye ne dedikleri de önemli.
Benim cevap verdiğim soru ile senin yazdığın eksik kalıyor.
Zoro vs Who diyenler geniş kümeyse, Zoro vs Who ve Sanji vs King diyenler bunun alt kümesidir.
Güç seviyelerinin içinden geçildi kaıdoyu yıkan yumruktan bebek dev kaçıyor :/Bence Yamato(Amiral) ve Uçan Altılı(YC4) bizim tayfayı Yonko'ya hazırlamak için planlanmıştı ama sonradan plan değişikliğine gittiler diye düşünüyorum. Oda ilk perdeyi Yamato ve 6lı ile kapatıp son perdede; Kaido, King ve Queen'i bizimkilere yedirse daha doğru düzgün bir arc okumuş olurduk. Seriyi hızlandırma muhabbetlerinden mi yoksa Demon Slayer o sıralar sektörün içinden geçtiği için mi bilmiyorum ama bence plan değiştirdiler. Numaralıları bile kullanmadı adam hiç. Arc başında Kaido, King ve Queen'in ineceğine kimse inanmıyordu, o alt yapı yoktu çünkü. Wano sonu seviyeleri beklediğim gibi olsa bile Yonko ve tayfası için bir ön hazırlık gerekiyordu.
Elbaf için Wano'ya göre daha net konuşmak mümkün, Wano çok garip olmuştu.