Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Hasır Şapkalar'ın Wano Sonu Geleceği Seviye

Zoro vs Who
Sanji vs King’leri de gördü bu gözler merak etme.
%99 yorumlar: Zoro amiral Sanji YC3
Anca %1'i senin dediğini demiştir o da trollüğüne veya başka bir olaydan ötürü. Boşuna zorlamaya gerek yok Sanji her zaman küçümsenen, Zoro ise her zaman bartılan bir karakter. Bir kaç kişi yazdıklarını cımbızlama.

Son düzenleme:
%99 yorumlar: Zoro amiral Sanji YC3
Anca %1'i senin dediğini demiştir o da trollüğüne veya başka bir olaydan ötürü. Boşuna zorlamaya gerek yok Sanji her zaman küçümsenen, Zoro ise her zaman bartılan bir karakter. Bir kaç kişi yazdıklarını cımbızlama.
Bayağı bir kişi vardı Zoro vs Who diyen, çok eminim ben.

Bayağı bir kişi vardı Zoro vs Who diyen, çok eminim ben.
Zoro vs Who diyorlarsa Sanji vs ne diyorlardı çok merak ettim?
Bir üye bana dedi ki Zoro vs Who, Sanji vs King çok gördüm diye. Ben de dedim ki o %1'lik dilimdir en fazla. Zoro vs Who diyen çoktur belki ama bunu diyenlerin Sanji'ye ne dedikleri de önemli.
Benim cevap verdiğim soru ile senin yazdığın eksik kalıyor.
Zoro vs Who diyenler geniş kümeyse, Zoro vs Who ve Sanji vs King diyenler bunun alt kümesidir.

Son düzenleme:
Zoro vs Who diyorlarsa Sanji vs ne diyorlardı çok merak ettim?
Bir üye bana dedi ki Zoro vs Who, Sanji vs King çok gördüm diye. Ben de dedim ki o %1'lik dilimdir en fazla. Zoro vs Who diyen çoktur belki ama bunu diyenlerin Sanji'ye ne dedikleri de önemli.
Benim cevap verdiğim soru ile senin yazdığın eksik kalıyor.
Zoro vs Who diyenler geniş kümeyse, Zoro vs Who ve Sanji vs King diyenler bunun alt kümesidir.
Sanji vs Sasaki diyorlardı. Ama o zaman Sasaki'yi daha güçlü sanıyorduk genel olarak.
Sanji vs King'i ben de gördüm (bir ara dövüşmüşlerdi kısaca, o sebepten muhtemelen) ama onu diyenler Zoro'nun daha güçlü biri ile dönüşeceğini düşünüyordu tabii, Who's Who ile değil. Orochi'yi çok güçlü sandığımız bir dönem vardı mesela.
Edit: Ben Zoro YC2 olur, Sanji de YC4 olur en iyi ihtimalle demişim mesela. Zoro vs Queen, Sanji vs Who's Who gibi yani.

Bence Yamato(Amiral) ve Uçan Altılı(YC4) bizim tayfayı Yonko'ya hazırlamak için planlanmıştı ama sonradan plan değişikliğine gittiler diye düşünüyorum. Oda ilk perdeyi Yamato ve 6lı ile kapatıp son perdede; Kaido, King ve Queen'i bizimkilere yedirse daha doğru düzgün bir arc okumuş olurduk. Seriyi hızlandırma muhabbetlerinden mi yoksa Demon Slayer o sıralar sektörün içinden geçtiği için mi bilmiyorum ama bence plan değiştirdiler. Numaralıları bile kullanmadı adam hiç. Arc başında Kaido, King ve Queen'in ineceğine kimse inanmıyordu, o alt yapı yoktu çünkü. Wano sonu seviyeleri beklediğim gibi olsa bile Yonko ve tayfası için bir ön hazırlık gerekiyordu.

Elbaf için Wano'ya göre daha net konuşmak mümkün, Wano çok garip olmuştu.

Bence Yamato(Amiral) ve Uçan Altılı(YC4) bizim tayfayı Yonko'ya hazırlamak için planlanmıştı ama sonradan plan değişikliğine gittiler diye düşünüyorum. Oda ilk perdeyi Yamato ve 6lı ile kapatıp son perdede; Kaido, King ve Queen'i bizimkilere yedirse daha doğru düzgün bir arc okumuş olurduk. Seriyi hızlandırma muhabbetlerinden mi yoksa Demon Slayer o sıralar sektörün içinden geçtiği için mi bilmiyorum ama bence plan değiştirdiler. Numaralıları bile kullanmadı adam hiç. Arc başında Kaido, King ve Queen'in ineceğine kimse inanmıyordu, o alt yapı yoktu çünkü. Wano sonu seviyeleri beklediğim gibi olsa bile Yonko ve tayfası için bir ön hazırlık gerekiyordu.

Elbaf için Wano'ya göre daha net konuşmak mümkün, Wano çok garip olmuştu.
Güç seviyelerinin içinden geçildi kaıdoyu yıkan yumruktan bebek dev kaçıyor :/

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık