Yav Hajrudin tutmasa köyüne kadar gönderiyordu Fuji Luffy'i. Ne dalga geçerek dövüşmesi. :dFuji ile dalga geçerek dövüştüğünün farkındasın dimi Luffy'nin ?
Yav Hajrudin tutmasa köyüne kadar gönderiyordu Fuji Luffy'i. Ne dalga geçerek dövüşmesi. :dFuji ile dalga geçerek dövüştüğünün farkındasın dimi Luffy'nin ?
Bana mangayı attırma ya valla uğraşacak enerjim kalmadı :/ üçlü çete ile.Yav Hajrudin tutmasa köyüne kadar gönderiyordu Fuji Luffy'i. Ne dalga geçerek dövüşmesi. :d
At lütfen. Gelip yumruk atıyorum, şimdi tekme geliyor panelleri atacaksın zaten.Bana mangayı attırma ya valla uğraşacak enerjim kalmadı :/ üçlü çete ile.
O kadar ıkınıp nefes nefese kalarak yaptığı saldırının Luffy'ye etkisinin sıfır olması çok manidar yalnız xdAt lütfen. Gelip yumruk atıyorum, şimdi tekme geliyor panelleri atacaksın zaten.
Dalga geçerek dövüşen adam ne amiral ne yonko hepsini yeneceğim diye giriyor dövüşe. Fuji ciddiye almıyor ciddiye aldığında görüyoruz. Bir yerçekimi saldırısıyla fizana gönderiyor.
Fujitora'nın şimdi bile Luffy'yi yenme ihtimali epey yüksek.Fuji ile dalga geçerek dövüştüğünün farkındasın dimi Luffy'nin ?
Tam nasıl ya Fujitora'ya varlık bile gösteremedi diye düşünürken senin Dof'u amiral seviyesi görmem aklıma geldi ve patlattım kahkahayı.
İmparatora magmada duş alır diyenleri görünce Oda kızdı imparatorları magmaya yolladı al size duş diye. Sakazuki'nin ateşte yüzerciler ne mi oldu?Akainu görse ne derdi acaba şu mesajına
Demiyorum kral. Artık Zoro>Luffy+Nika mıdır bunu düşünüyorum.Hala Luffy=Zoro diyor musun reis?
Oda da çakallık yaptı yalnız. Kaido falan sağlamken atsaydı ya magmayaİmparatora magmada duş alır diyenleri görünce Oda kızdı imparatorları magmaya yolladı al size duş diye. Sakazuki'nin ateşte yüzerciler ne mi oldu?
Yavaş yensin ayağı kaymasın.Fujitora'nın şimdi bile Luffy'yi yenme ihtimali epey yüksek.
Hajrudin tutmasa Luffy bir red line turu atacaktı havada. :dO kadar ıkınıp nefes nefese kalarak yaptığı saldırının Luffy'ye etkisinin sıfır olması çok manidar yalnız xd