Sağlam bir uyanış açarsa durumlar değişir demişim. Açtı ve yonkou koltuğuna oturdu reis.Patlamışın Luffy tüm Yonkoları aştı.
Sağlam bir uyanış açarsa durumlar değişir demişim. Açtı ve yonkou koltuğuna oturdu reis.Patlamışın Luffy tüm Yonkoları aştı.
Şuan Kaido'yu falan aştı o mod ile. Kimse tahmin edemezdi bunu. Sen değişir dediğinde en fazla 1 2 tık demişsindir.Sağlam bir uyanış açarsa durumlar değişir demişim. Açtı ve yonkou koltuğuna oturdu reis.
Böyle bir gücü kimse tahmin edemezdi de benim beklenti yüksekti zaten. Tek başına indirip yonkou olur diyordum.Şuan Kaido'yu falan aştı o mod ile. Kimse tahmin edemezdi bunu. Sen değişir dediğinde en fazla 1 2 tık demişsindir.
Luffy sağlamından bir amiral olur diyordum. Amirali bildim ama başına 2x koymam gerekiyormuş meğerse.Şuan Kaido'yu falan aştı o mod ile. Kimse tahmin edemezdi bunu. Sen değişir dediğinde en fazla 1 2 tık demişsindir.
Sakazuki reis işlenmeden erken konuşma.Luffy sağlamından bir amiral olur diyordum. Amirali bildim ama başına 2x koymam gerekiyormuş meğerse.
Ben zaten batmışım Wano'da, Saka için temkinli yazacak hal falan kalmadı bende.Sakazuki reis işlenmeden erken konuşma.
Hep neyden patladınız biliyor musun ? Luffy'nin daha dressrosada amiral yendiğinin farkında olmadığınız için.Luffy sağlamından bir amiral olur diyordum. Amirali bildim ama başına 2x koymam gerekiyormuş meğerse.
Hep neyden patladınız biliyor musun ? Luffy'nin daha dressrosada amiral yendiğinin farkında olmadığınız için.
Oda ile şakaaa olmaz.
Ayetleri doğru okumuyorsunuz hala aklınızı kullanmıyorsunuz.
Tam nasıl ya Fujitora'ya varlık bile gösteremedi diye düşünürken senin Dof'u amiral seviyesi görmen aklıma geldi ve patlattım kahkahayı.Hep neyden patladınız biliyor musun ? Luffy'nin daha dressrosada amiral yendiğinin farkında olmadığınız için.
Oda ile şakaaa olmaz.
Ayetleri doğru okumuyorsunuz hala aklınızı kullanmıyorsunuz.
Fuji ile dalga geçerek dövüştüğünün farkındasın dimi Luffy'nin ?Tam nasıl ya Fujitora'ya varlık bile gösteremedi diye düşünürken senin Dof'u amiral seviyesi görmen aklıma geldi ve patlattım kahkahayı.