Bunu geliştirerek senin yazdığın şekile getirecektim ama önce davranmışsın. Zoro sevdası sırasını beklemiyor tabi ki haklısın karşiim
Açıklaman için teşekkür ederim. Demek istediğini anladım fakat 2. ihtimalinin gerçekleşme olasılığı, buna ihtimal bile denmeyecek kadar düşük bence. Neden dersen..
- Seri shounen olduğu için zaten güç odaklı bir seri okuyoruz. O yüzden Luffy'nin hayalinin Shanks'ın tayfasını geçmek olmasının güçle alakasız olması imkansız
- Seri shounen olduğu için yaş itibariyle ana karakter ve yanındakiler zirve güçlerine hiçbir zaman olgun diyebileceğimiz ya da kendilerine hedef olarak belirledikleri kişilerin yaşlarına gelmeden ulaşırlar. Bu benim de hoşuma gitmeyen bir şey ama maalesef durum bu. Diğer shounenlerde de Ichigo ne Yamomoto ne Ywach ne Kenpachi ne vs. vs. Bunların yaşına yakın bile değildi. Naruto/Sasuke karşılarında Madara ve Hashirama örnekleri varken zirve güçlerine kaç yaşında çıktılar ? Gibi gibi.
- Zoro, Jimbe gibi adamlara yk4-yk5 demişsin. Bu adamların Wano sonu o seviye olmaları imkansız. Çünkü zaten şu an o seviyeden daha yüksek konumdalar.
- Zoro'dan bir örnek daha vereyim. Senin 2. ihtimalinin tutma ihtimali olsaydı Zoro'nun adı King'le, Kaido'yla anılmazdı. Zira yk4 seviyesi birinin yk1 ya da üstünün karşısına çıkması mümkün değil.
Dolayısıyla 2. ihtimalin ne shounen mantığına uyar, ne hikaye altyapısına uyar, ne karakterlerin hedeflerine uyar
Shanks'in tayfasını güç anlamında geçmek olmayabileceğini ek bir ihtimal olarak söyledim.
Shanks ve tayfasını gömeceğim hiç aklıma gelmezdi : ))
Shansk'in diğer imparatorlara karşı seviyesi ne durumda muallak. Bir tek Kiado'yu durdurduğunu biliyoruz. Nasılı meçhul.
Benn Kizaru'yu durduruyor evet ama aslında durduramıyor. Tabi Benn'in tetiğe basmak gibi bir amacının olmadığı aşikar ama dediğim gibi ihtimalleri konuşuyoruz.
Yani Luffy ve Zoro, Shanks ve Benn'i geçtiklerinde de ne kadar güçlü oldukları tartışmalı olacak. Ki benim söylediğim şey Luffy'nin KK seviyesi olmaycağı. Yonkou veya buna yakın olacağı. Doğal olarak da bunun Zoro ve Sanji'ye yansıyacağı. Wano'dan sonra 3 ayrı Luffy dövüşünün daha olacağını düşünüyorum. Aynı şekilde diğer karakterlerin de olabilir. Bu durumda seri sonu Amiral alıp almaaycağı belirsiz olan Zoro'nun Wano sonu amiral olma ihtimali çok zayıf kalıyor.
Evet ihtimal oldukça düşük. Ki ben de bunu belirtiyorum. Ama düşük olan ihtimal Luffy'nin seri sonu en fazla Yonkou gücünde olması Roger, WB gibi karakterlerin uzağında kalması. Yani 20 yaşındayken. Düşük de olsa seri içerisinde bir mantığı olan ihtimal bu. Diğerleri ihtimali gerçekleştirecek unsurlar olduğundan daha dolaylı veya seri mantığına uzak gözükmesi zaten normal. Kısaca konuda;
Yüksek ihtimalli Seri Sonu: Luffy ≥ Roger
veya
Düşük İhtimalli Seri Sonu Luffy ≤ Yonkou üzerinden sıralama yaptığımı söyleyebilirim.