Bu alçakgönüllüğün için Tşk Aiden... jsjsjsuuuu hem de nasıl, üç yonko alır şimdi akainuyu. abartmaya gerek yok :d
Niye yav... güzel güzel altın günü yaparlar...E bu 3 yonkounun işinin bitçeği anlamına gelmez mi...
Bu alçakgönüllüğün için Tşk Aiden... jsjsjsuuuu hem de nasıl, üç yonko alır şimdi akainuyu. abartmaya gerek yok :d
Niye yav... güzel güzel altın günü yaparlar...E bu 3 yonkounun işinin bitçeği anlamına gelmez mi...
Bu... konuşmanın... devamı... 3 nokta... dolar... konuşmayı... kesmenin... tam vakti...Niye yav... güzel güzel altın günü yaparlar...
yeşil saçlı zeff avatarın güzelmiş. iyi geceler ^^Bu alçakgönüllüğün için Tşk Aiden... jsjsjs
Niye yav... güzel güzel altın günü yaparlar...
Bazen bu yazım şeklini... dışardan okuyunca... kendime gıcık oluyorum... ama yine de durduramıyorum kendimi... sjjsjsjBu... konuşmanın... devamı... 3 nokta... dolar... konuşmayı... kesmenin... tam vakti...
Heh al işte başladık yine... jsjsjyeşil saçlı zeff avatarın güzelmiş. iyi geceler ^^
Ben de 3 nokta baya kullanıyorum ama seninki baya türkçeye aykırı hani 3 nokta var gibi okuyunca hiçbir şekilde kabul edilmiyoBazen bu yazım şeklini... dışardan okuyunca... kendime gıcık oluyorum... ama yine de durduramıyorum kendimi... sjjsjsj
Benim ki bir yazım şekli bile değil ki... nokta dolu her yer jsjsjBen de 3 nokta baya kullanıyorum ama seninki baya türkçeye aykırı hani 3 nokta var gibi okuyunca hiçbir şekilde kabul edilmiyo
Yerlerini karıştırmışsın kardo. Yonkou 3 Akainu alır olacaktı ama arada gerçekleri süzgeçten geçirip düzenlemek gerekebilir; olur öyle şeylerAkainu 3 yonko alır.
E...v...e...t...Benim ki bir yazım şekli bile değil ki... nokta dolu her yer jsjsj