Ben dalga geçiyorum Zoro>Sanji olduğu belli zaten ama kılıççılarla uğraşmak hoşuma gidiyobu saçmalıklar yerine neden beraber savaşım kolay-orta zorlukta amirali yenmiyorlar hemde iğrenç bir sanji zoro üstünlük şeysilerinden çıkmaz
Ben dalga geçiyorum Zoro>Sanji olduğu belli zaten ama kılıççılarla uğraşmak hoşuma gidiyobu saçmalıklar yerine neden beraber savaşım kolay-orta zorlukta amirali yenmiyorlar hemde iğrenç bir sanji zoro üstünlük şeysilerinden çıkmaz
Luffy'nin 2 saat savaştığı yerde zoro da 1 saat 45 dakika garanti savaşır. Kk sağ kolu dediğin öyle olmalı zaten.Sen öyle diyorsan öyledir reyiz...
Sanji 3 dk... o da ölmemek için yalvarma süresi...
Kılıç ustalığında mı? Bence de olur.Luffy Zoro seviyesi olur
Ben dakikasına kadar tahmin yürütmek istedim sjjsjsbu saçmalıklar yerine neden beraber savaşım kolay-orta zorlukta amirali yenmiyorlar hemde iğrenç bir sanji zoro üstünlük şeysilerinden çıkmaz
Seni kopyacı Ninja seniiii... jsjsjsZoro 3 saniye... o da ölmemek için yalvarma süresi
Güzel ama Zoro 1 saat 58 dk bu çok önemli lütfen... kssjjsLuffy'nin 2 saat savaştığı yerde zoro da 1 saat 45 dakika garanti savaşır. Kk sağ kolu dediğin öyle olmalı zaten.
Aranan kan bulundu.Luffy Zoro seviyesi olur
Diğerleri de zaten en kötü amiral olcakTayfanın geneli hakkinda birşey söyleyemem ama Zoro kesin KK olur.
bu arada zoro sanjide sadece fiziksel olarak üstündür hız dışında onun dışında her alanda sanji üstündür yani güç=zoro işlevsellik=sanji ve aralarında özel bir dinamik var bunu anlamıyorlarsa istediğinle uğraşBen dalga geçiyorum Zoro>Sanji olduğu belli zaten ama kılıççılarla uğraşmak hoşuma gidiyo
fan dicektin galibaAranan kan bulundu.
Tayfada Amiral seviyesi olabilecek 3 karakter falan var.Diğerleri de zaten en kötü amiral olcak