Law zeki adam, kendisinden güçsüz kişilere kaybetmez. Robin + Chopper + Nami + Usopp birleşirse o ikisini alır diye düşündüm.Moria ve Buggy'e o kadar kişi verip dengeyi bozmuşsun. Franky'nin yanına Nami versen zaten Law da elenirdi mesela.
Law zeki adam, kendisinden güçsüz kişilere kaybetmez. Robin + Chopper + Nami + Usopp birleşirse o ikisini alır diye düşündüm.Moria ve Buggy'e o kadar kişi verip dengeyi bozmuşsun. Franky'nin yanına Nami versen zaten Law da elenirdi mesela.
Mihawk'a Zoro'yu vermişsin ama Luffy boşta kalıyor. Mihawk Zoro ile oyalanırsa Zoro'yu yenene kadar Luffy hepsini tek alır zaten.Kuma vs Nami, Robin, Brook, Franky, Chopper, Usopp = Kuma
Mihawk vs Zoro = Mihawk
Doflamingo vs Jinbei = Doflamingo
Sanji vs Hancock = Hancock (0 hasar)
Bak, dediğim gibi eşleşmelere bağlı.
Şuandan itibaren Op evreninde yaşayan karakterler arasında Luffyden güçlü birisi yok. Romantikliği bırakalımMihawk vs Luffy -> Mihawk
Dof vs Zoro -> Zoro
Kuma vs Sanji -> Sanji
Hancock vs Jinbei -> Hancock
Law vs Franky -> Law
Croco vs Brook -> Croco
Moria + Buggy vs Robin + Chopper + Nami + Usopp -> Robin + Chopper + Nami + Usopp
Kalanlar eşleşince Lordlar kazanır.
İsterse sağ kol seviyesi olsunlar, orada Kuma kadar hızlı karakter yok. Haki de bilmiyorlar. Tek dokunuşuna bakar yenmesi.Ve Mihawk'a Zoro'yu vermişsin ama Luffy boşta kalıyor. Mihawk Zoro ile oyalanırsa Zoro'yu yenene kadar Luffy hepsini tek alır zaten.
Ve Kuma bunları alamayabilir. Orada 4-5 tane 4. komutan seviyesi adam var.
Akainu ve Mihawk alır Luffy'yi. Teach gelişimini tamamlayıp üst seviye bir top tier olmuşsa o da alabilir. Diğer kişileri düşünmek lazım. Bunlar ilk aklıma gelenler.Şuandan itibaren Op evreninde yaşayan karakterler arasında Luffyden güçlü birisi yok. Romantikliği bırakalım
Doflamingo ve Mihawk yaralı, kalan lordlar sağlam kalır yaptığım eşleşmede. Luffy de zor alır bunları bu şekilde.İsterse sağ kol seviyesi olsunlar, orada Kuma kadar hızlı karakter yok. Haki de bilmiyorlar. Tek dokunuşuna bakar yenmesi.
Tamam, haklısın ışınlamayı unutmuştum.İsterse sağ kol seviyesi olsunlar, orada Kuma kadar hızlı karakter yok. Haki de bilmiyorlar. Tek dokunuşuna bakar yenmesi.
Teker teker olacaksa alır, kalan lordlar vs Luffy olacaksa çok zor.Tamam, haklısın ışınlamayı unutmuştum.
Yalnız yine de bir şey değişmiyor ki. Luffy kalanları tekler zaten. Canı da gitmez. Son bölümlerden sonra fark açıldı.
Yalnız bir şeyi eksik düşünmüşsün. Luffy Mihawk ve Doff vs'sini bekleyecek gibi kurguluyorsun. Onlar dövüşürken güle oynaya kalanları ezer zaten.Doflamingo ve Mihawk yaralı, kalan lordlar sağlam kalır yaptığım eşleşmede. Luffy de zor alır bunları bu şekilde.
Kaido, Akainu'dan da Mihawk'tan da güçlü Teach konusunda katılıyorumAkainu ve Mihawk alır Luffy'yi. Teach gelişimini tamamlayıp üst seviye bir top tier olmuşsa o da alabilir. Diğer kişileri düşünmek lazım. Bunlar ilk aklıma gelenler.