Her lord için bir hakkı var sen say gerisini.Luffy'nin kaç hakkı var ? Önemli olan o, yenene kadar devam edecekse pardon birlikte düşünceye kadar devam edecekse bizim tarafın şansı var xD
Mihawk o günlere nasıl gelmiş? Adam daha hayatında ilk kez WB görmüş. Onda da atağı gidiyor Jozu da tıkanıyor.Luffy'nin kaç hakkı var ? Önemli olan o, yenene kadar devam edecekse pardon birlikte düşünceye kadar devam edecekse bizim tarafın şansı var xD
Ölümsüzlük hilesini ben açsam ben de gider kafa atarım ne var bundaMihawk o günlere nasıl gelmiş? Adam daha hayatında ilk kez WB görmüş. Onda da atağı gidiyor Jozu da tıkanıyor.
Luffy 17 yaşında kafa atmaya başladı Yonkou ve Amiraller'e.
Dalgınlığıma denk geldi bir daha yapalım.Luffy'nin kaç hakkı var ? Önemli olan o, yenene kadar devam edecekse pardon birlikte düşünceye kadar devam edecekse bizim tarafın şansı var xD
Bu Luffy dövüşürken anında Hesoyam’ı kim yazıyor benim için serinin en büyük gizemi ne Raftel ne İmu bundan başka birşey değil.Ölümsüzlük hilesini ben açsam ben de gider kafa atarım ne var bunda
İsterse gidip kaf dağına ulaşsın, aha bu da güç olarak kaf dağındaydı ama karakter olarak bir önemi var mı, YOK!Kaido'nun 2 saatte 3 kere bayılttığı karakter Mihawk'ın hayal bile edemeyeceği güce ulaştı