Tayfa alır diyenlerin argümanı ne? Mihawk'ın bu kadar küçük görüldüğüne inanamıyorum. 9 Kızıl Kın+5 Nova+Yamato (dövüşler sıralı gelişti ama sonuçta 5 Nova>Tayfa, bu bile yeter) Kaido'yu nasıl yenemiyorsa, daha güçsüz olan tayfa da Mihawk'ı yenemez. Konu, Mihawk vs Tayfa veya Mihawk'sız Shichibukai vs Tayfa olmalıymış. Shichibukai tarafına hakaret olmuş gibi. Mihawk, 1vs10 atsa bile zorlanarak yenerdi ama diğer çok güçlü takım arkadaşları da olduğu için çantada keklik bir dövüş bu Shichibukai tarafı için.
Tek tek karşılaştırsak bile:
Mihawk>Luffy (Mihawk'ın fazla fazla enerjisi kalır)
Zoro>Kuma (zorlanır)
Sanji Hancock'u görür görmez kaybeder zaten. Dövüşebilseydi bile Hancock veya Doff'a yenilme şansı var.
Jinbe>Law (Jinbe'nin orta üstü canı kalabilir ama yine azalır)
Geri kalan isimlere bakalım:
Turp gibi Mihawk, 0 can kaybı yaşamış Hancock, Doflamingo, Crocodile, Moria, Buggy
vs
Az canlı ama hala dövüşebilecek Zoro, orta canlı Jinbe, Franky, Brook, Chopper, Usopp, Robin, Nami
Turp gibi Mihawk az canlı Zoro'yu yok eder.
Hancock aradan Franky, Usopp ve Brook'u da çıkarır taşa dönüştürerek, Nami kızlara düşkün olduğundan o da gidebilir. Hadi normal dövüş olsa bile Hancock, Franky ve Brook'u tek alabilecek güçte.
Doflamingo vs Jinbe başlar, tam canı olmayan Jinbe kaybeder. (eğer Doflamingo önceden Sanji ile dövüşüp yaralanmışsa bile Hancock'un yardımı ile üstesinden gelebilir)
Crocodile, Haki kullanamayan diğer üyeleri saniyede halleder, kurutup ölüme terk eder.
Moria ve Buggy'nin bir şey yapmasına bile gerek kalmadı, ki Moria bir sürü zombi çıkartıp tayfanın dikkatinin dağılmasına ve çok ama çok daha kolay kaybetmelerine neden olabilir. Ayrıca diğer tüm dövüşlere Buggy pis müdahalelerde bulunabilir durduğu yerden, bıçaklarını saplar veya ayaklarını/toplarını tutar tayfadakilerin
Bunlar da olağan çünkü, korsan dövüşü kirli olur. İsterseniz yine varsaymayın bunları, bir şey değişmiyor.
Sadece Kuma ve Law'un eşleşme yüzünden yenik düşeceği, diğer tüm savaş lordlarının belki Doff hariç zararsız atlatacağı bir dövüş. Tayfa büyük farkla kaybetti bu senaryoda, çünkü bariz bir Mihawk faktörü var ve diğer kişiler de çok güçlü. Gayet işleyen bir senaryo yazdığımı düşünüyorum. Tayfa kolayca kaybetti. Shichibukai tarafında yerinden bile kıpırdamayanlar var.
Yamato olsaydı durumunu değerlendirmiyorum, çünkü karşı tarafta Weevil da yok. O ikisi çok dengede, fena bir dövüş çıkardı diye tahmin ediyorum. Yamato kazansa bile o kadar az canla fişini biri çekerdi.