Gorujce cevap vereyim dedim. Mutlu anın olmasına gerek yok önemli olan mutlu bir şey düşünmek. Mesela Harry SBD sınavında Umbridge'in okuldan atıldığını düşünüp Patronus büyüsü yapıyor.Ne düşündü acaba? Mutlu anısı yoktur sanıyordum.
Gorujce cevap vereyim dedim. Mutlu anın olmasına gerek yok önemli olan mutlu bir şey düşünmek. Mesela Harry SBD sınavında Umbridge'in okuldan atıldığını düşünüp Patronus büyüsü yapıyor.Ne düşündü acaba? Mutlu anısı yoktur sanıyordum.
Şu sınav kısmını neden işlemediler :SGorujce cevap vereyim dedim. Mutlu anın olmasına gerek yok önemli olan mutlu bir şey düşünmek. Mesela Harry SBD sınavında Umbridge'in okuldan atıldığını düşünüp Patronus büyüsü yapıyor.
1114 sayfalık kitabı 2 saat yapınca böyle oluyor :/Şu sınav kısmını neden işlemediler :S
5. Kitap bayağı dolu bir kitaptı, bir şeyler atlanacaktı her türlü 1 film yapılınca. Bir 3. film değil yani. Çapulcuların doğru düzgün anlatılmaması, Fidelius büyüsünün lafının bile geçmemesi falan filan. 3. film bayağı kötü bence bu yönden. Yani anlatacağı bir hikaye var onu da sallapatı anlatıyor.Şu sınav kısmını neden işlemediler :S
Zaten kendisini gri bir karakter olarak görüyorum.Yaptiğı yanlış şeyler de Snape'i sevmeme veyahut yukarıda ki sahnenin en sevdiğim sahne olmasına engel değilYapılan son yoruma gönderme gibi olacak ama alwaysçileri görmekten bıktım artık. Yahu adamı Snape'ten soğutacaksınız illa. Herif seri boyunca ne Voldemort ne bir şey varken bile gıcıklık adilik yapmaktan geri kalmıyordu. Öğrencilere hakaret eder, kendi binasını kayırır, olabildiğince şerefsizce ödev verir. Hermione'yi dalga geçerek ağlatmışlığı vardır kendisinin. Hadi buna da always deyin diyesim geliyor.