Bir yerde izlemiştim deOnu nerden duydun? Sen filme gittin mi?
Hadi ya ben baya gelecek sanıyorum.Fan yapımıydı o film, Voldemort: Origins of the Heir ismi.Youtube'da yayınlandı.
Bir yerde izlemiştim deOnu nerden duydun? Sen filme gittin mi?
Hadi ya ben baya gelecek sanıyorum.Fan yapımıydı o film, Voldemort: Origins of the Heir ismi.Youtube'da yayınlandı.
En iyi fan yapımı, çapulcular bence. Severus Snape tek başına hepsine karşı.Bir yerde izlemiştim de
Hadi ya ben baya gelecek sanıyorum.
AhahaEn iyi fan yapımı, çapulcular bence. Severus Snape tek başına hepsine karşı.
Aynen Dressrosa arcı gibi yapmış adamlar yetenek var.En iyi fan yapımı, çapulcular bence. Severus Snape tek başına hepsine karşı.
Beni en çok etkileyen karakterlerden biri severus olmuştur.Aynen Dressrosa arcı gibi yapmış adamlar yetenek var.
Kitapta daha etkileyici sanki.Voldemort da boş yere öldürdü zaten.Dumbledore boşa olmadı da Snape pisi pisine gitti.Beni en çok etkileyen karakterlerden biri severus olmuştur.
Melez prens okuyup Severus'a saygı duymayan biri yoktur.Kitapta daha etkileyici sanki.Voldemort da boş yere öldürdü zaten.Dumbledore boşa olmadı da Snape pisi pisine gitti.
Yapmıyor mu zaten, gümüş maral yapıyor ya, Lily ile aynı patronusa sahip.Severus Snape, Expecto Patronum büyüsü yapabilir miydi acaba?
Yapıyordu.Severus Snape, Expecto Patronum büyüsü yapabilir miydi acaba?
Ne düşündü acaba? Mutlu anısı yoktur sanıyordum.Yapıyordu.
Ölümcül Yadigarlar'da Harry'ye Gryffindor'un kılıcını getiren patronusu yollayanın Snape olduğunu daha sonra düşünselinde öğreniyoruz.