Çekerlerse neden olmasın ki? Önemli bir karakter Snape.Düşünsenize yeni harry potter filmi çekmek istiyorlar büyük hallerini falan ama profesör snape yok
Adam öldü yani snape i oynayan adam öldü.Çekerlerse neden olmasın ki? Önemli bir karakter Snape.
Dumbledore da ölmüştü ikinci filminden sonra. İllaki birini bulurlar. Ha alışır mıyız bilmiyorum.Adam öldü yani snape i oynayan adam öldü.
Çok zor dumbledore yine erken değişmişti ama snape oyunculuğu olsun mimikleri olsun ah aaahDumbledore da ölmüştü ikinci filminden sonra. İllaki birini bulurlar. Ha alışır mıyız bilmiyorum.
Yetişkin halleri demişsin zaten, Snape yine ölü.Çok zor dumbledore yine erken değişmişti ama snape oyunculuğu olsun mimikleri olsun ah aaah
Benim için çok fark etmez iyi oynadıktan sonra. Sonuçta önemli olan Snape kimin oynadığı değil.Çok zor dumbledore yine erken değişmişti ama snape oyunculuğu olsun mimikleri olsun ah aaah
Bak o olabilirYetişkin halleri demişsin zaten, Snape yine ölü.
Tiyatro oyunu yaptıkları macerada Harry'nin oğlu geçmişe dönüyordu. Orada gençliği gösterilebilir işte.
Hacım farkediyor ya bir karaktere alışmak da önemli hani adam her seride vardı şimdi birden başka bir yüz görmek ne bilim “always” diyişi hala aklımdan çıkmıyorBenim için çok fark etmez iyi oynadıktan sonra. Sonuçta önemli olan Snape kimin oynadığı değil.
Snape de öldü, nasıl olacak sen Sirius falan mı çekilsin istiyorsun? Snape reisin 4 vs 1 attığı haller falan.Adam öldü yani snape i oynayan adam öldü.