Hepsi güzel ama son üç kitabı daha iyi.Sence en iyi kitabı hangisiydi?
İstek mi sitem mi Ne eklesem bilmiyorum ya.Sabırla beklıyoruz
Hepsi güzel ama son üç kitabı daha iyi.Sence en iyi kitabı hangisiydi?
İstek mi sitem mi Ne eklesem bilmiyorum ya.Sabırla beklıyoruz
Benim de en sevmediğim filmler sonuncularıydı. Garip olmuş öyle.Hepsi güzel ama son üç kitabı daha iyi.
İstek mi sitem mi Ne eklesem bilmiyorum ya.
En iyi 5. kitap bence. Ateş Kadehi de Hugo ödülünü almıştı ama o yıl G.R.R. Martin'e haksızlık edilmiş bence. Kılıçların Fırtınası Ateş Kadehi'ninden daha iyi. Herif oradan sonra saldı, kitapları yazmıyor, her yerde de Harry Potter serisine gömüyor.Benim de en sevmediğim filmler sonuncularıydı. Garip olmuş öyle.
Film farklı kitap farklı Şu 6. film kadar berbat bir film olamaz. Hem önemli yerleri kes hem de kitapta olmayan saçma sapan şeyleri ekleBenim de en sevmediğim filmler sonuncularıydı. Garip olmuş öyle.
Filmler kitapların onda biri bilgi ve derinliğe sahipHogwarts'ın dört kurucusu hakkında filmde hiç bilgi yoktu. Kitapta vardır herhalde değil mi?
Film ile aynı diye hatırlıyorum ekstra olarak Voldi taş heykelleri canlandırıp felan salıyordu.5. Filmde Voldemort vs Dumbledore kapışması kitapda nasıl oluyor?
Dumbledore nasıl karşılık veriyordu?Film ile aynı diye hatırlıyorum ekstra olarak Voldi taş heykelleri canlandırıp felan salıyordu.