Son zamanlarda Vivi'yi daha çok sevmeye başladım.
@Monkey D. Dragon Vivi olmasa seçerdim biliyorsun.
Yazıklar olsun. Bros before hoes.Son zamanlarda Vivi'yi daha çok sevmeye başladım.
O kadar genelleme yapmaya gerek yok, Sabo, güzellik kriterine kadar gelememiş vasıfsızlıktan direk iptal.Hani kurtarma kriterin güzellikmiş ya.
Hancock kurtarılmaya değmeyecek kadar çirkinmiş ya.
O zaman Sabo ve Vivi kurtarmaya değecek kadar güzeldirler, Hancock'tan daha güzeldirler, diye bir sonuca çıktım.
Yapma yahu. Avatarındakinin kemikleri sızlar bu lafları duysa.O kadar genelleme yapmaya gerek yok, Sabo, güzellik kriterine kadar gelememiş vasıfsızlıktan direk iptal.
Bence vasıfsız diyelim o zamanYapma yahu. Avatarındakinin kemikleri sızlar bu lafları duysa.
Aslında yengeler daha çok sevilir . Luffy, Hancock yok gibi davrandığından yengelik albenisini kaybetmişLuffy üzülmesin falan deniyor ama kimse yengeyi kurtarayım demiyor bu nasıl iş arkadaş. @Yubashiri-sama söz sende ne diyorsun bu konu hakkında ?
Her zamanki gibi hiç bir şey yapmayacak xdSabo'yu da biz kurtaracaksak bu Dragon ne iş yapacak?
Niye öyle söylüyon?Her zamanki gibi hiç bir şey yapmayacak xd
Devrimci komutanları toplanın dedi. Toplandılar kendisi ortada yok.Her zamanki gibi hiç bir şey yapmayacak xd