Luffy üzülür ney yahu? Kreş mi orası... Birileri ölsün artık bir zahmet, Sabo zaten dandik bir karakter.Luffy üzülmesin falan deniyor ama kimse yengeyi kurtarayım demiyor bu nasıl iş arkadaş. @Yubashiri-sama söz sende ne diyorsun bu konu hakkında ?
Hiçbiri seçeneği ekler misin.Luffy üzülmesin falan deniyor ama kimse yengeyi kurtarayım demiyor bu nasıl iş arkadaş. @Yubashiri-sama söz sende ne diyorsun bu konu hakkında ?
Ekledim.Hiçbiri seçeneği ekler misin.
E ama bu da bir seçim sonuçta. Kurtarmayarak da seri gidişatına etki etmek istenebilir.Ekledim.
Aslında böyle seçenekleri sevmiyorum konu konseptine göre bir seçim yapmak zorunda kalınsa ne ana karakter ne başkası hiçbiri diyemeyecek çünkü ama neyse.Madem oy vermek istemeyenler var böyle olsun.
Vivi olurdu herhalde 20 senesini devirmiş seride lastik dondan fırlayan boruyu kurtaracak değiliz ya
Luffy üzülür diye Sabo seçiyorlar ama gelecekteki karısını umursayan yok onu demek istemiştim.Luffy üzülür ney yahu? Kreş mi orası... Birileri ölsün artık bir zahmet, Sabo zaten dandik bir karakter.