Zoro'nun muazzam çıkışlarından biriydi.
Unutanın kalbi kurusun.
Zoro'nun muazzam çıkışlarından biriydi.
Unutanın kalbi kurusun.
GereksizzzzzzHahahaha, Sabo'nun baştan sona özeti olmuş
Zoro belli etmese de duygusal bi adam. Çok ince ruhlu bir erkek.Zoro'nun muazzam çıkışlarından biriydi.
Nami'nin de yaptığı biraz şovdu ya. Sanki Luffy'nin birazdan yapacaklarını bilmiyor...Nami kendini bıçaklamaya Cola Turka topumu tekmelemiştim
Biliyor mu? 1 haftadır tanıyor çocuğu.Zoro belli etmese de duygusal bi adam. Çok ince ruhlu bir erkek.
Nami'nin de yaptığı biraz şovdu ya. Sanki Luffy'nin birazdan yapacaklarını bilmiyor...
Ulan ne saçma bir reaksiyon dsklfhjkdlshfkldsfhNami kendini bıçaklamaya Cola Turka topumu tekmelemiştim
Zaman atlaması öncesi çok daha iyiydi.Zoro belli etmese de duygusal bi adam. Çok ince ruhlu bir erkek.
Oğlum çok sertti o toplar be 9 yaşındaki bebeyeUlan ne saçma bir reaksiyon dsklfhjkdlshfkldsfh
Köpek için potansiyel korsanlar kralıyla dövüştü Luffy. Daha ne yapsın? Bana yeterdi buna tanık olsam. Nami potansiyelden anlamıyor .Biliyor mu? 1 haftadır tanıyor çocuğu.
Ayrıca Nami yenebileceklerine de inanmıyor, tek etmen yok işin içinde.Köpek için potansiyel korsanlar kralıyla dövüştü Luffy. Daha ne yapsın? Bana yeterdi buna tanık olsam. Nami potansiyelden anlamıyor .