Kölesi olmak istediğin Vivi de 18 değil miKöle olan hep köledir. Bugün 17 yaşındaki sübyanın kölesi olmak ister pedo Hancock, yarın da Chopper'ın.
Atlama öncesi 16 hatta
Kölesi olmak istediğin Vivi de 18 değil miKöle olan hep köledir. Bugün 17 yaşındaki sübyanın kölesi olmak ister pedo Hancock, yarın da Chopper'ın.
Emin değilim fakat dediğin baya makul geldi bana. Sanji fanlarının Nami konusunda tutumuna yakın bir mevzu diyebiliriz buna.Öncellikle "no offense" ama sen bunu yazınca aklıma bir soru geldi; acaba Hancock'a oy atanlar kendilerini onunla özdeşleştirip Luffy fetişi mi yapıyor?
2D kızların yaşı olmaz.Kölesi olmak istediğin Vivi de 18 değil mi
Atlama öncesi 16 hatta
Uyumayın zaten kutsalların kölesi olacak Vivi uykusuz gecelere şimdiden alışın. Bu arada 60 yaş Hancock için ne diyorsun ?Ne biçim soru lan bu, geceleri uykusuz mu bırakacan bizi MW
Ayrıca Vivi ve Sabo'nun olduğu yerde Hancock'ın olmasına gülmedim desem yalan olur
Oda'nın en duygulandığı sahne buymuş sanırım seri boyunca. Bilen birisi bilgilendirsin.
Unutanın kalbi kurusun.
Ben ağlamıştım galiba. Robin'in geçmişi. Chopper'ın geçmişi ve bu olay.Oda'nın en duygulandığı sahne buymuş sanırım seri boyunca.