Forumun yaş ortalamasının daha büyük olduğuna yemin edebilirim ama kanıt gösteremem : ))Sende gitgide küçülüyorsun
Başkalarından aldığın yılları yaşından düşme BIG MOM@Kuzan ne diye kızgın attın. Başka yaşta mı olmamı isterdin.

Forumun yaş ortalamasının daha büyük olduğuna yemin edebilirim ama kanıt gösteremem : ))Sende gitgide küçülüyorsun
Başkalarından aldığın yılları yaşından düşme BIG MOM@Kuzan ne diye kızgın attın. Başka yaşta mı olmamı isterdin.
Sen nasıl düştün buraya2005liyim işte neyine küçülüyorum. Şubat doğumluyum diye 16 demiştim. Hem ben senle konuşmicaktm![]()
Bildiğim kadarıyla one piece benim yaş ortalamam için yapılan bi seri çok da anormal değil aslındaSen nasıl düştün buraya
Foruma ilk geldiğimde çoğunluğun 12-15 yaşında olduğunu düşündüğüm için. Açılan bazı konuları sakıncalı diye yönetime şikayet ediyordum. : ))Bildiğim kadarıyla one piece benim yaş ortalamam için yapılan bi seri çok da anormal değil aslında
O yaşlarda tek ben varım sanıyordum.@Kuzan ne diye kızgın attın. Başka yaşta mı olmamı isterdin.
Yaşı almışsın da cinsiyeti dikkate almamışsın, ayrıca ben buraya dedim OP'yi göstermedim.Bildiğim kadarıyla one piece benim yaş ortalamam için yapılan bi seri çok da anormal değil aslında
Ben93'lülere bakıyorum da ekip seksi. Yürüyen ADAM namıdiğer motor reis Nitian bizde. Kendini 83'lü sanan loser Bushi bizde. Seda Tripkolic bizde. Silver, Garp falan akıyor maşallah. 90-95 arası uzun zamandır forumun kemik kitlesini oluşturuyor zaten.
Yarım saatle de olsa geçmiş doğum günün kutlu olsun, bilsek kutlamadan bırakır mıyız hiç.Bugün 28 doldu. 1 kişi de kutlamadı doğumgünümü be yazıklar olsun![]()
İşaretlememişsin ki. Adam nerden bilsin? Adında mı yazıyor