Abla demeyin bana. Yaşlı hissettiriyor.@Ölüm Cerrahı benden beş yaş mı büyüksün şimdi :/ Aplam benim ..
Ben benden 5 yaş büyük birine abla/abi demiyorum :d:d
Abla demeyin bana. Yaşlı hissettiriyor.@Ölüm Cerrahı benden beş yaş mı büyüksün şimdi :/ Aplam benim ..
Aaaa ben seni erkek sanıyordum Law fanı olduğun için... Malum Law sonuçta...Abla demeyin bana. Yaşlı hissettiriyor.
Sanji fanı olsam kız sanar mıydın Yuba...Aaaa ben seni erkek sanıyordum Law fanı olduğun için... Malum Law sonuçta...
Sanji fanlarını Z kuşağı sanıyorum...Sanji fanı olsam kız sanar mıydın Yuba...
14 yaşındaki bir Zoro fetişinden bunları duymak istemiyorum.Neden Kid fanı olduğun anlaşıldı. Normaldir reis.
kurumuş boğazım.25 net.
Saygısız! 5 yaş büyükse abi diyeceksin tabii.Abla demeyin bana. Yaşlı hissettiriyor.
benjamin button?5 yıl önce işaretlediğimde 29'dum, şimdi 24.
Ben de baktım şu an Boa Hancock. Nasipse 4 aya kadar Pedro. Sonra da hayırlısıyla ölürüm inşallah.Şimdi gittim OP da şu anda kimlerle yaşıtım diye baktım ( Evet biliyorum büyük işsizlik sjsjjs) Killer ile yaşıtmışız... bende diyorum neden sürekli random atıp gülüyorum ksksjsjss
Bakmak isteyen olursa;
List of One Piece Characters by Age - ListFist.com
All ages of One Piece characters This list shows the ages of the characters in the One Piece manga. From the known ages, years of birth are also shown forlistfist.com