11 yaşında nasıl bu seriye başlıyorsun lan bu kadar kötü bir hayatın mı oldu?Harbiden ha. Ben seriye başladığım da luffy 17 ben 11 dim. Şimdi luffy'le yaşıt olduk.
11 yaşında nasıl bu seriye başlıyorsun lan bu kadar kötü bir hayatın mı oldu?Harbiden ha. Ben seriye başladığım da luffy 17 ben 11 dim. Şimdi luffy'le yaşıt olduk.
Abim izliyordu, ondan görmüştüm.11 yaşında nasıl bu seriye başlıyorsun lan bu kadar kötü bir hayatın mı oldu?
Anime ve televizyon dönemini sayarsak benim One Piece'e başlama yaşım 7-8 galiba . Net israf etmişim hayatı.11 yaşında nasıl bu seriye başlıyorsun lan bu kadar kötü bir hayatın mı oldu?
11 mi...? Star da "Hasır Şapkalı çocukla" mı başladın Chris ne yaptın...? jsjsjHarbiden ha. Ben seriye başladığım da luffy 17 ben 11 dim. Şimdi luffy'le yaşıt olduk.
Max 7 lan bunlar. :3Milenyumlular ses verin bakim
Hiç yaşımda hissetmesem de artık o 8 kişiden biriyim.Tebrikler. Artık 10 kişiden 8'i oldunuz.
Şanji ne aqjsgbahgsba
Reis yaş küçük olunca onu bile kaçırdım ben.11 mi...? Star da "Hasır Şapkalı çocukla" mı başladın Chris ne yaptın...? jsjsj
İnsan hissettiği yaştadır traocum Mesela ben hala 11 yaşındayım aslındaHiç yaşımda hissetmesem de artık o 8 kişiden biriyim.