Üye silindi 5781
(şaka)16 ama sinirlenince 17 oluorum
Millet wow falan atinca ciddiye aliyorlar saniyom
(şaka)16 ama sinirlenince 17 oluorum
Kf üyeleri resimleri konusuna ilk baktığımda zaten şok olmuştum ondan sonra dışlanmayayım diye yaşımı sakladım19 imiş ya. Forumun yaş ortalamasını 30 falan düşünüyordum o zamanlar, öyle bir hava vardı...
Demek ki 93'lüler hep OP mahkumu olmuş... yazık bize... jsjssjŞunu fak ettim, forumda ki her 10 kişiden 7 si falan 93'lü. Yani anlaşıp mı geldiniz anlamadım.
La sen nasıl bu konuyu hortlattın cidden?Ayrıca konuyu yanlışlıkla hortlatarak moralini bozduğum herkesten çok özürler dilerim.
Ben 19 yaşındaydım üye olduğumda. Sen kaç yaşında üye oldun, benzer denk getirmişiz sanırım.Şunu fak ettim, forumda ki her 10 kişiden 7 si falan 93'lü. Yani anlaşıp mı geldiniz anlamadım.
Ay hesabı yaparsak 14'müşüm ben vay arkadaş18 iyi ya ben 15’tim.. Yaşımı belli etmiyordum ama.
Sen net 91 doğumlu falansindir. Yaşını başını almış kişi vibe'ı var sendeBen 16 yaşındaydım ve evet hala 16 yaşındayım...
Kafana göre takıl ya.One piece 10 yıl daha devam eder,biz de hala takip ediyor olursak.10 sene sonra 16 17 yaşlarında One piece'i yeni takip etmeye başlamış kişiler ile Mihawk'ın seviyesini tartışırız .Of demeyin efendim... İstemeden oldu. Hem iyi yönünden bakın nostalji yaratmış oldum.
Bayağı büyükmüş herkes yahu. Ben abi mi çeksem napsam size.
Ben 13 sanıyordum 16 yine iyi.Sen net 91 doğumlu falansindir. Yaşını başını almış kişi vibe'ı var sende
Bundan bi 5 yıl sonra aynı şeyi günümüz forumunun 16 yaş kitlesine diyeceklerŞunu fak ettim, forumda ki her 10 kişiden 7 si falan 93'lü. Yani anlaşıp mı geldiniz anlamadım.